no tak chcela by som sa spýtať všetkých (hlavne dievok) čo papáte pretože mne nie a nie schudnúť trošku by som to chudnutie chcela zrýchliť lebo mi to je pomalé nato že sa dosť zdravo stravujem, sladké len nutne prehrešky semtam mám a ajtak cvičím každý večer. Tie čo chodíte do školy čo si berete? mne je to ťažké prispôsobiť hlavne ked máme 8 hodín. 4O jedávate tak na večeru?
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk
čo papáte?
Kitykaty, ja viem, ze to nie je dobry napad, len som niekedy z toho zufala. Niekedy si myslim, ze sa prejedam (co zrejme nie - ved jem normalne ranajky, desiatu niekedy nie, obed, olovrant niekedy vynecham a veceru bud o 18:00 alebo 19:00, podla toho ako stiham). Nenakladam si predsa mega porcie - jednoducho normalne, ked som syta, skoncim. Ale vsimla som si, ze mi zacinaju rast svaly z toho cvicenia a tak ma napadlo, ze mozno preto... Ja viem, nespravne rozmyslam s tou dietou...
mnau-to az po takej chutnuckej drobuckej semisovej mysicke !
majka, ja som schudla ledva 2 kg a vobec mi to nevadi. radsej sa do 90 dnovky nepustaj, ked ju nemienis drzat cely zivot. chudnutie je celozivotne, pokial mas sklony k nadvahe. to chce zmenit cely rezim. viem o com hovorim, schudla som si uz svojich 18 kg a nepribrala naspat :) (teda pribrala 4 kg, ale to je vinou noveho priatela a antikoncepcie :) )
co asi: snad mnau, nie? :o)
whiskas-mnam!
Bublinka, ak ti to vadi, tak to necitaj. Ja v kazdej z (asi) troch tem nachadzam nieco ine. A v kazdej najdem nejake napady. Nepochopim, preco tu vypisujes, pokial nemas zaujem poradit ci povzbudit, ale len buzerovat. Neprecitala si si nazov temy?
Metalica, uz ma napadla aj taka myslienka (ja viem, ze nespravna, ale...), zeby som skusila princip tej 90-dnovej diety. Mamka mi ju uz spominala (chcela by aj ona ist do nej). Len som trosku nazlostena, mozno som ocakavala vacsi ubytok. A ked citam, ze kolko zhodili ostatne bud tu alebo v tych temach (napr. Plnou parou vpred), tak si myslim, ze robim fakt nieco zle.
no tak ja tú diétu striedam aj s dňami kedy sa normálne najem ale to býva len raz za tých 21 dní asi vieš kedy:)) a vtedy je mi nanič aby som chudla lebo vtedy proste jem a cítim aj sa taká ťasžšia a potom počkám pár dní a je to v poriadku aj váha zase a dokonca ešte menej vtedy jem akoby, a schudnem trošku väčšinou:D
Och Majka stale vypisujes to iste uz prestan ja viem ze si rada ze sa Ti dari ale to sa uz neda citat a nikoho nezaujima to iste v 3 temach..
jej super Metalica, tak si uzi lyzovacku :o). ja som bola dnes opat plavat a mala som cely bazen vacsinu casu pre seba. tak sa mi plavalo uzasne :o) no a co sa tyka kg, tak cislo na vahe sa mi paci (81,5 kg). tak dufam, ze to takto zostane... a ze to skarede cislo 85 kg uz na vahe neuvidim :o)
no mne najprv chýbal ten chleba ale teraz už vôbec a aj sa cítim lepšie lebo to viacerí vraveli že im zle trávi z toho a tak. No a teraz som možno trochu aj viac jedla ale bola som sa lyžovať a kilometer plávať a teraz ideme my na lyžiarsky posledný, takže tam schudnem 8 hodín denne jazdiť a ešte aj jedlo ak bude zlé:D