no tak chcela by som sa spýtať všetkých (hlavne dievok) čo papáte pretože mne nie a nie schudnúť trošku by som to chudnutie chcela zrýchliť lebo mi to je pomalé nato že sa dosť zdravo stravujem, sladké len nutne prehrešky semtam mám a ajtak cvičím každý večer. Tie čo chodíte do školy čo si berete? mne je to ťažké prispôsobiť hlavne ked máme 8 hodín. 4O jedávate tak na večeru?
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk
čo papáte?
metalica zacni jest prosim ta aj za cenu pribratia kilecka dvoch lebo ty uz mas ten metabolizmus tak spomaleny tvoj jedalnicek je teda velmi biedny a nechudnes ! zavana to anorexiou tym ze pises aj ze sa bojis najest takze do toho prehodnot svoj jedalnicek a najedz sa aj ked nebudes hladna
nejedavam vyprazane byva mi zle z toho na zaludok uplne sa mi to zhnusilo hranolky vyprazany syr a taketo veci fakt mi to ani nechuti ani na to nemam chut jedavam rezen obaleny len a len vo vajicku mama mi ho robi na nomralnom oleji ale ja fakt nemam s tym problem nieco mojmu telu pasuje a nieco nie , ako ked si dam puding vecer o osmej moje telo si neulozi ziadne zasoby ver mi a to mam 179/54 kil a ver mi ze sklony k priberaniu mam a nemam ani rychly metabolizmus alebo taketo veci je to o tom asi spoznat svoje telo si myslim a este jedna vec moj spoluziak na VS schudol dvadsat kil za 5 mesiacov takym jedalnickom ako napisala bublinka a este k tomu kazdu nedelu jedol vsetko na co mal chut aby sa mu metabolizmus zrychlil este viac a baby mali by ste ho vidiet :D , metalica skus jest fakt pat krat denne vydrz dva tyzdne inak ked sa nebudes vazit tie dva tyzdne pojde to laksie ver mi nechod na cestu nejest nic a stale menej a menej, jedz tak ako je zdrave a ti garantujem vysledky,
ozaj este pre majku zabudla som napisat v jednom prispevku som si vsimla ze pijes dzus ten by som tiez nepila pocas diety, ja pijem cely zivot len caj nesladeny vodu mineralku a ked musim ze som niekde na chate alebo kde dat si niaku fantu je to take sladke az ma z toho zuby bolia takze tak fakt sa to da, ved uz len to ze ked som jedla tri jedla denne porcie male vaha sa drzala zacala som jest porcie velke dva krat tolko plus teda ten puding termix susienky tak som schudla za dva tyzdne dve kila neviem a to pri mojej vyske a vahe neviem ako sa mi podarilo
no ja jedavam tak ako som pisala a vyprazane ani nie :)neviem mne to nerobilo dobre kazdy nech skusa na sebe ako Hillary:) no a tiez je individualne po akom case si telo zvykne, mne to trvala asi 2-3tyzdne kym som sa citila uplne v pohode a vypijem tak 2-2,5l denne iba cistu vodu a caje nesladene
aha tak dakujem dám na vás nech už nevyčnievam:D a koľko pijete denne? takže vy si dáte na večeru aj risky vyprážané? fakt čo len chcete, viac krát do dňa áno? ja neviem fakt sa bojím lebo ja ked pol kila priberem tak som nervózna a nejem celý deň. Ja vždy len čakám kedy mi skočnia menštruácie a vážim sa ešte aj ich mávam každých 20 dní:D no uvidím, dúfam že to pomôže. A ako dlho to trvá kým si telo zvykne a začne chudnúť zase pri tom normálnom stravovaní?
presne ako pise Hillary kazdy sme na tom rovnako staci si len vybrat :) snad sa rozhodnes spravne a aspon to skusis:) a ja este ak som vecer hladna tak pijem acidko alebo normalne mlieko proste na co mam chut :)
metalica nenahnevaj sa ale nemas to vobec tazke mas to take ako kazdy iny kto ma sklony k priberaniu moj oco ma 106 a to teraz schudol desat kil ani nevie ako moja mama ma 105 takze k tvojej mame ta je tucna preto lebo jedava ako moja proste vsetko a to sa este tvari ze sa obmedzuje a tvoj oco je tucny lebo jedava zase malo vlastne tak ako sme tu pisali s bublinkou spomaleny metabolizmus baby ja som to fakt videla na sebe neni to kravina zacnite jest normalne a urcite uvidite vysledky skuske jedalnicek na sposob bublinky metalica davaj si pozor anorexia je svina
hej aj ja som už počula že si mám zvyknúť ale ked ja sa bojím strašne ved ja si každý deň rátam čo som zjedla. Dnes som mala jedenajpol roška, jedenajpol celozrnnej žemle, trošku štrudle, jogurt, vločky s jogurtom bielym a kúsok čokolády a to je veľa lebo vravím že teraz veľa jem ked mám svoje dni:D no a bola som skoro hodinu cvičiť. Nikdy nejdem s najedená spať, a teraz aj hej a necítim sa dobre takto...neviem čo už s tým, proste ale ťažko sa mi chudne myslím že je to skôr tým, predtým ked som jedla normálne som bola dosť hodná a teraz som normálna dosť. Mama je tučná lebo je koľko jej treba aj ked má podviazaný žalúdok je tučná a neschudla a otec je 2 krát do dňa a žeby bol chudý to nie celkom. Mám to proste ťažké si myslím
sade 8 ano teraz som ho dojedla puding styri kokosove susienky emco actmel vanilkovy ja vravim ja mam veceru no dnes odteraz o tri hodiny a zase mame rizek kuraci vo vajicku ryzu a uhorkovy salat ! a ak ma chces niako odpalit ja stale pisem jednu vec musis zistit co tvoje telo chce a co mu vyhovuje ja to zjem a garantujem ti ze zajtra nebudem mat na vahe viac jedavam ten termix na olovrant uz velmi dlho takze viem bohuzial je to tak aj ked je tam vela cukrov susienky urcite nie su vhodne ja vieeeeem ale mne to vyhovuje , a bublinka ten jedalnicek je perfektny myslim ze by som ho tiez spisala niako podobne , proste baby vy fakt strasne malo jete ja viem ze urcite nikto kto sa trapi s chudnutim nechce nabrat najskor ja neviem dve kila kym sa mu rozbehne metabolizmus ale myslim ze dolezity je konecny vysledok nie , juj aky bol dobry ten puding :D
Metalica: to je presne to ze jes malo a potom sa Ti nedari schudnut lebo metabolizmus je spomaleny. Zo zaciatku mozes aj trosku pribrat lebo telo si zvyka ale neskor zacne ubudat vidim na sebe uz prve vysledky a tiez som presla vela dietami, takze metablizmus na bode mrazu...no uvidim ako mi to pojde :) drz sa
bože ja nechápem že dakto ked toľko je môžeš schudnúť ešte....ja toľko jedávam len ked mám krámy lebo vtedy som hladná a potom vždy priberiem po nich a zase trvá kým to schudnem čas. No ja som napríklad zvyknutá už aj so žalúdkom že jem dosť málo ale v lete ked som bola s mamou vo viedni, aj som chodila po meste celý deň ale aj som jedla toľko koľko som chcela no do sýta ale nič mastné dáke a za 3 dni som pribrala viac než dve kilá:D