čo papáte?

Príspevok v téme: čo papáte?
MetallicA

no tak chcela by som sa spýtať všetkých (hlavne dievok) čo papáte pretože mne nie a nie schudnúť trošku by som to chudnutie chcela zrýchliť lebo mi to je pomalé nato že sa dosť zdravo stravujem, sladké len nutne prehrešky semtam mám a ajtak cvičím každý večer. Tie čo chodíte do školy čo si berete? mne je to ťažké prispôsobiť hlavne ked máme 8 hodín. 4O jedávate tak na večeru?
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk

hillary

kitykaty juuuuj to poznam ja ked som bola v usa dva mesiace to bolo hrozne bola som na hotely nemohla som tam varit lebo nebolo na com :(((( strasne do restiky som chcela chodit minimalne nevies ako to tam solia olej a taketo veci no ble ja tiez nesolim vobec a nechyba mi to ale viem ze ked mi nasi robia niake spiziky kuracie a tieto veci ze tam ta sol isto bude minule som nasla aj slaninu v cestovinach bleeeee, no a proste v tej amerike som aj pribrala asi tri kila fuj a to som sa drzala jedla len salaty a presne jogurty nizkotucne kuracinu a aj tak to slo niako hore a kazdy den behala ale chvalabohu som dosla domov a slo to pekne dole zmena prostredia a je mi jasne ze ked mas noveho priatela ze neni asi vhodne hned vybalit na jeho rodicov ze ty vlastne ich domaci rizek nechces :D neboj sa to sa utrasie a zmeni sa to a povedz priatelovi nech miesto cokoladky donesie radsej niaku inu pozornost :D neboj sa pojde to inak vau osemnast kil super vysledok si pamatam ked ja som dala dole tych patnast to bol pociiiiit :D tri kilecka to uz je nic mozes si povedat ze si dokazala zhodit lebo osemnast kil je super vysledok :D gratulujem

kitykaty

ale ked on teraz robi v zahranici, tri tyzdne je prec, potom pride na 4 dni, dva razy pichne a je to, tak sa moc pri tom nespotim :) A ked sa uz rozbehneme, tak ide zase prec :(

kitykaty

cinni s cim si si pomylila collostrum? ja stale beriem nejake doplnky ( vacsinou bio, nie synteticke) aj psyllium kazdy den. A kedze stale nieco beriem a kupujem,co je zbytocne drahe? Ak zas budem nakupovat, nech nekupim nejaku blbost

hillary

cinni a posledna vec ja som v zivote nepovedala porus dietu a jedz kolko chces alebo co chces ved to je blbost to by som ani nevypustila nikdy ale ok napisem ti taky moj bezny jedalnicek

jogobela light , cca ovsaky 2 PL , musli nestle 2 PL

desiata : ovocie

obed : ako kedy bud karacina na prirodno , alebo niake sote s kuraciny so zeleninou , ryby , k tomu ryza, alebo ako som uz pisala cestoviny alebo spagety tmave

olovrant: pod ciernu zem znoseny termix , styri susienecky mnam , actimel ten malicky vanilkovy

vecer : to co na obed , ak boli na obed cestoviny tak si idem kupit do niakeho centra salat velky myslim ako hlavny chod ziadnu pidi misku

takze si myslim ze to nieje az take hrozne takto sa stravujem uz pat rokov a tiez mi trvalo kym som nasla stred ktory mojmu telu vyhovuje a ver mi ze ja fakt priberam ze kilo sladkosti zjest fakt nemozem preto ich ani nejem a ked nepriberam z kuraciny vo vajicky tak si mment za hodinku daaaaaaaam :D

cinni

tak sa ti ospravedlnujem hillary, ze som ta nepravom obvinila z prejedania:)) ale fakt tie prispevky miestami tak vyzneli.. tak nech vam to s kileckami klape :)

kitykaty- lahka pomoc, priatela mozes vyuzit aj na chudnutie..chudni sexom :)

kitykaty

hillary, jasne ze ked mas dlhy den, najes sa aj neskor, ja chodim spinkat o desiatej, uz sa aj zberam :) Samozrejme, ze ked som isla niekam von, na disku abo tak, tak som si dala nieco aj neskor a na diske vodku kaloricku s kalorickym dzusom a chudla som aj tak, tam som to vytancovala

Mno som chuda, schudla som 18 kg, ale ked som si nasla noveho priatela, tak to chodi, cokoladky mi nosil, neskore vecere a ked som bola u nich tak som sa zo zaciatku hanbila vypytat si jest a jedla som vtedy kedy oni a to co oni, jeho mama vari ine veci ako som bola zvyknuta a este aj vela soli, sol zadrziava vodu, ja nesolim vobec ale tak nemohla som odmietnut, nechcela som urazit. do toho som este zacala antikoncepciu, sice len 2 mesiace, ale nalepilo sa na mna 5 kg, dve som uz schudla, tak este tri. ide to pomalicky, a ja som malicka tak na mne je vidiet kazde kilecko

hillary

cinni ale ved v pohode ja tvoj nazor beriem ale ja fakt jem ten termix a tie ovsene susienky od emca a ten actimel kazdy den ja sa za to nehambim , a viem aj to ze tie susienky napriklad maju vela cukrov ale urcite lepsie ako spraskat pol milky alebo tak ale to je jedno ja mam svoje telo nastavane takto a ono to berie ale dik mna to fakt potesilo ze si mi povedala ze sa prejedam :D a este nocne prejedanie vau :D dakujem , nemyslim to ironicky a inak ja nezhadzujem ale udrzujem vahu tak je jasne ze asi niekto kto zhadzuje nebude jest ako ja

hillary

a sladke ako je cokolada kolace - som nejedla asi mesiac
a pizzu vyprazane syry hranolky klasicke rezne , neviem omacky ako svieckova a taketo veci asi tri roky tak ked mne plesnie telo potom nechcem vediet co sa deje tym ludom co jedina napriklad toto

hillary

cinni ked uz tak ja ten puding nevarim ale kupujem si ho :) myslim napriklad 80 gramovy termix , no tak ja si dam raz denne termix aby som potom nevyjedla celu chladnicku a myslim ze to robi tak viacej ludi a ty si si neprecitala co som napisala a co som tym sledovala napisala som len tolko ze treba jest viac krat do dna a napisala som niekde aj priamo miesto termixu napriklad cottage napriklad a keby si citala moje prispevky videla by si ze tendenciu k naberaniu mam ze moja mama ma 105 otec tiez cela rodina je tucna a pamatam si na doby ked som aj ja bola to je asi vsetko co ti mam k tomu povedat teraz nehladujem zdravujem sa dovolim si povedat stravo a ked si dam raz za den termix a styri susienky , a raz za tydzen kuracinu vo vajicku tak si nemyslim ze ze prejedam alebo ze si sposobim choroby :DDDDDDDDDD ale dakujem za nazor ja som ja a mojich 54 kil spolu tiez vychadzame