čo papáte?

Príspevok v téme: čo papáte?
MetallicA

no tak chcela by som sa spýtať všetkých (hlavne dievok) čo papáte pretože mne nie a nie schudnúť trošku by som to chudnutie chcela zrýchliť lebo mi to je pomalé nato že sa dosť zdravo stravujem, sladké len nutne prehrešky semtam mám a ajtak cvičím každý večer. Tie čo chodíte do školy čo si berete? mne je to ťažké prispôsobiť hlavne ked máme 8 hodín. 4O jedávate tak na večeru?
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk

hillary

cinni ten puerh ci ako sa to pisi to je ten caj na chudnutie ze? ten viem ze ma mama ja ho nepijem , fakt pomaha po opici no tak to vyskusam uz tuto sobotu som zvedava na vysledok lebo soboty mavam krute :D

hillary

geekgirl7 jasne plne s tebou suhlasim , mas pravdu ale ja som fakt aj z toho celozrnneho peciva staaaaale hladna :( tak ho nejem ovsaky na ranajky ma zasytia ovela viac a zeleninu jem tiez ku obedu aj veceri vzdy no nic idem si po to masko teda :D

geekygirl7

hillary
no však či je to "celozrnne" pečivo fakt celozrnne alebo len zafarbena biela muka.
Plus treba jesť vťdy kombinaciu pomale sacharidy, bielkoviny plus nejaka zeleninka/pripadne ovocie.

kitykaty

ahaa colonix, hej to je blbost, ja musim psyllium pit a probiotika jest, mam troska problemy s crevami, ked som v strese tak sa mi to prejavi na crevach, tak papm probiotika a psyllium kazdy den, kazal mi doktor.
zinok papam kvoli pleti, nejaka som vyhadzana v poslednej dobe, asi nedostatok sexu :)
cajik pijavam aj ten co pises, aj zeleny ,kamilkovy, aky mam, taky pijem, hlavne nech je bylinovy
Frajer zajtra pride, idem do hajan aby som bola zajtra cerstvaa a nenecham ho na pokoji do nedele, he dobruu

hillary

kitykaty dobruuuu a cinni dakujem si ma navnadila s tymi vitaminmi fest :) mas pravdu zelenina v tomto obdobi v obchodoch je hruza ale lepsie ako nic uz nech je leto sa tesim fest na tie salatiky ovocne

hillary

geekygirl7 ja som si tvoj komentar vsimla az teraz no napriklad ja som po celozrnnom pecive napriklad strasne hladna , ked si dam styri susienky ovsene od toho emca tak som hladna neni vobec a este aj do tej vecere sa budem musiet donutit takze tak , inak s tvojim prispevkom suhlasim a presne tak by mal vyzerat dietny jedalnicek

kitykaty

:D dakujem, to si hovorim stale, je to pocit fajnovyyy :)
mno sol je vo uz vo vsetkom, tak ani solit netreba
uz som s nim vyse roka tak v poslednej dobe sa to tak prelomilo, citim sa u nich ako doma a tak sa aj spravam :) najem sa kedy chcem, aj do varenia uz jeho mamine kecam, sem tam navarim aj ja, tak uz to bude len dobree :)
este ich musim odnaucit tolko solit a prestat pit tie sladke vody a kupit celozrnnu muku
Aj ja tebe gratulujem k 15kg, to je tiez krasne cislo, juj idem do hajan majte sa tu a chudnite s radostou

cinni

kitykaty, som si to pomylila s colonixom :)) ale je to uplne nieco ine ako colostrum,hned som sa spamatala... psyllium je uzasna vec, ale nemala by si ho jest kazdy den, resp. aspon nie v plnej davke ( 2 lyzicky denne) .. a vitaminmi si pomaham teraz v chripkovom obdobi aj ja... 1000mg cecka denne. Ale isto pozor na vitaminy rozpustne v tukoch, tie umele mozu aj skodit..teda ak nemas dokazany nedostatok, radsej hladaj v potravinach. Aj ked ta zelenina co je teraz v obchodoch je dost o nicom, vela z toho dozrieva v prepravkach az, cize neobsahuju ani zdaleka tolko ucinnych latok ako ked dozrievaju na rastline :(( a inak pecka vec- lecitin granulovany odporucam pred cvicenim si dat, rychlejsie sa spaluju tuky a pomaha aj proti celulitide, niekde som to citala, skusila a fakt pomaha :) nieje drahy..v bio potravinach som objavila, cca 250 gramov asi za dve eura a vydrzi dlho. Dalej pu erh caj okrem milion ucinkov na imunitu, organizmus tiez pomaha rychlejsie spalovat, detoxikuje velmi ucinne ( odporucam po opici :)) ) hmmm a priatela ked sa vrati nenechaj len tak ist spat, zneuzivaj ho ako trenazer..s jedlom rastie chut, urcite sa ti nebude branit:)))