čo papáte?

Príspevok v téme: čo papáte?
MetallicA

no tak chcela by som sa spýtať všetkých (hlavne dievok) čo papáte pretože mne nie a nie schudnúť trošku by som to chudnutie chcela zrýchliť lebo mi to je pomalé nato že sa dosť zdravo stravujem, sladké len nutne prehrešky semtam mám a ajtak cvičím každý večer. Tie čo chodíte do školy čo si berete? mne je to ťažké prispôsobiť hlavne ked máme 8 hodín. 4O jedávate tak na večeru?
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk

cinni

hillary, to s pangasiusom je pravda :(( mne ta ryba vzdy strasne "smrdela" a neznasam ju, nemozem ju jest:)) jem len morske ryby, tie ako maso este znesiem... kuracinu si robim tak, aby som zamaskovala chut masa uz ked ju musim jest:) a poviem ti pravdu, ja odkedy alkohol pijem velmi vynimocne, vynechala som kila cokolady, sa par mesiacov som prirodzene schudla z 55 na 50 :)) ale tak obcas nejaky mnam pohar vina si zas neodopriem:)) brokolica je dobra potravina, je tazko stravitelna a prave preto sa pri samotnom traveni brokolice spali viac kalorie ako pri inom jedle (telo spaluje aj pri traveni)

josephine... okolo 250 gramov cestovin (uvarenych) ma asi 350 kalorii, tvaroh ked vezmes asi 125g ma mozno hmmm 150kcal.. cize pohoda:) ano, cestoviny maju vysoku energeticku hodnotu, lebo obsahuju vela sacharadov, ale aj tie treba jest.. :)

sade88

Hillary
ja som ta nechcela podkopavat, ja som sa len pytala na ten termix - ja ti to nezazlievam, pretoze, raz do dna to neni tak strasne, vsak sa nim neprepchavas a ani z neho nepriberas.
praveze tu na fore, aj na inom citam v poslednom case, ze sa ludia trapili so chudnutim - obmedzovali sa v jedle, a teraz zacali jest viac a viackrat do dna, a aj sladkosti a schudli.

a este som sa ta chcela spytat, ci nejako sportujes, ked mas taku vybornu postavu.

josephine77

Ahojte, rada by som sa s vami poradila, co si myslite o cestovinach s tvarohom? v e-kalkulacke som nasla ze na 100 g maju vyse 3000kcal a pritom v jedalni na obed ich davaju bezne aj 350 gramov. Su naozaj tie cestoviny take kaloricke? My do nich davame len tvaroh, trochu masla a skoricu.

hillary

a inak ja tiez neznasam sladke vody fuj ma az z toho zuby bolia , tiez iba voda alebo caj zeleny nesladeny a vela , cloek ked si na to zvykne a potom po niakej dobe skusi colu fantu sprite tak nechape ako to mohol kedysi pijavat teda ja :D , ani vino so sprite mi uz nechuti radsej s mineralkou ale zase miesane drinky tie znesem to problem nemam :D

hillary

milujem cuba libre :D nebavme sa o tom este je len utorok :) si ma namotala idem si hned pozret niake recepty s brokolicou na zajtra na obed, a tie sladke ranajky to mas ako ja s tym olovrantom ja milujem sladke tak sa to snazim riesit aspon takto nazvala by som to mensie zlo , tiez jedavam na ranajky musli aj ked tiez pocuvam klasicke ovsaky najlepsie musli vela cukrov bla bla ale ked mne to sladke tak chuti :) zajtra bud tofu alebo brokolicu super, ja maso co ja viem mne chutia ryby tie jedavam casto pangas losos tuniak makrela mam rada fakt k tomu kopec zeleniny a je to a maso mne chuti iba kuracie a zhodou okolnosti je to prave to vhodne na postavu takze pohoda aj ked som tiez pocula uz vela nazorov ze aj vela kuraciny skodi mam pocit ze uz skodi naozaj vsetko , minule som citala taky clanok o pangasovi som ho tri mesiace nemohla ani vidiet a inak cottage nemozem si pomoct mne to strasne nechuti, uz dlho sa inak chystam na pohanku len ked ja som na nakupe ja neviem ani ako to vyzera tak to vzdy odkladam :D

cinni

no ten caj podporuje chudnutie, pokial clovek vela papa,caj nestaci:)

moj jedalnicek?nuz sladke ranajky musia byt (jogurt s musli,sladke pecivo,alebo nieco take a kava) desiatu stiham malokedy ale ked tak nejake ovocie.. obedy vacsinou zeleniny na rozne sposoby, cestoviny, tofu a rozne take prkotiny,brokolica,privarky,soja....90% jem co si sama navarim a mne maso velmi nechuti... olovrant ovocie a vecera zalezi od toho, ci som bola v posilnovni (chodim asi 3x do tyzdna sa rozbit),alebo plavam.. vtedy sa snazim dat si maso koli proteinom a jasne ze kopec zeleniny,alebo cottage.. milujem syr:) ale maso je u mna ako za trest.. pijem vela caju a nesytenej cistej vody, sladke vody do seba nedam, jedine ked tak vo forme cuba libre :))) ale nemam ziaden prevratny jedalnicek..

hillary

no tak uz som sa najedla ale dnes bola ta vecera aj na mna dost neskoro nevadi :D cinni super dakujem vidis aky mam doma poklad ani o tom neviem :D ja ho neuzivam moc lebo viem ze je na chudnutie a moja mamina ho pije uz dlhoooooo a stale nepokoila tu magicku stovku tak som si myslela ze to je sprostost , ale tak zase vsetci vieme ze samotny caj na chudnutie nestaci a jej tak chutia tie kolaciky :D zajtra si ho hned naordinujem som niaka nachcipana v poslednej dobe v minus dvadsiatich sa tazko chodi po svete , dakujem este raz tie ucinky sa mi polubuju :d

cinni

rozkladá tuky a jedy z požitého mäsa,
rozpúšťa hlieny,
čistí črevá
detoxikuje organizmus
pomáha pri plynnatosti
je účinný pri nachladnutí
vyháňa z tela chlad
zlepšuje koncentráciu

(ucinky pu erh, ja na nom fungujem uz dlho a fakt je ucinny a velmi zdravy) a ano, pomoze ti velmi na opicu, stahuje alkohol z krvi a detoxikuje :))