Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

čo papáte?

Príspevok v téme: čo papáte?
MetallicA

no tak chcela by som sa spýtať všetkých (hlavne dievok) čo papáte pretože mne nie a nie schudnúť trošku by som to chudnutie chcela zrýchliť lebo mi to je pomalé nato že sa dosť zdravo stravujem, sladké len nutne prehrešky semtam mám a ajtak cvičím každý večer. Tie čo chodíte do školy čo si berete? mne je to ťažké prispôsobiť hlavne ked máme 8 hodín. 4O jedávate tak na večeru?
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk

hillary

a majka ja nechcem tiez kritizovat ale ked sa na to pozres tak ani jedno jedlo v tom jedalnicku neni take ake by malo byt, skus si zratat KJ ze kolko toho dokopy je lebo sa mi zda byt zase vela, raz malo raz vela najdi si uz niaky stred :D lebo salama maslo sladke , ta kolozvarska pozerala som recept smotana klobasa no neviem , ale ked chudnes tak zase neni o com :D, ja by som toto nejedla keby som chcela schudnut , ak sa da skus taky jedalnicek ako bublinka alebo aj na chudnutie-ako.sk su jedalnicky vzorove

majka_21

Hilary: sladkost u mna znamena tycinku (bud musli alebo nieco male - dnes to bola napr. koko tycinka). Inokedy je u mna sladkostou kusok BE-BE keksov; ja som si od sladkosti odvykla trosku, ale nie uplne (musim si dat aspon kusok).
Bublinka - to je v pohode, ved ja nic nevravim. Moj jedalnicek neni dokonaly, ale ono mi to tak zacina vyhovovat. Od buduceho tyzdna zacnem chodit na obedy do skoly a tam si mozem vybrat zo 4 jedal. 2 z toho su masite, 1 je delena strava a to posledne je vzdy mucne. Takze ani vtedy nebude moja strava super, ale posnazim sa upravit tie dalsie jedla.
Mne ranajky stacili - som sa citila dost syta. V podstate sa dnes citim syta cely den. Uvidim, ako to bude so zajtrajskom.

hillary

pekny jedalnicek :D ja som videla inak ze si drzala 90 dnovku super si sa rozhodla ze si sa na to vykaslala lebo ked tu citam tie veci ze baby schudli moc a potom pribrali este viac po nej a na druhy krat uz nefungovala fuh neviem nesla by som asi do toho , takto je to lepsie a na stalo , ja v pohode a ta kapusta kolozvarska recepty.pozri.sk je toto tiez som to este nikdy nejedla , ja som mala dnes zapekanu brokolicu so syrom mnam takze v pohode :)

bubblinka

ahoj Hillary noo ja celkom fajn s dnesnym dnom som naozaj spokojna ale s tymi predoslymi zatial sa mi dari :) aj pohyb je tak fajn:) ty sa ako drzis?? a inak este k Majke aj ja si myslim ze tie ranajky bieda :( no neviem a ta kapusta to neviem co je takze tak
Moj jedalnicek dnes mozno pomoze niekomu
R.70g cel.chlieb+50g tuniak+paprika zelena
D.jogut biely 70g,vlocky60g,jablko 100g
O.130g cestovina + mak
OL.cel.zemla50g+ tvaroh+redkvicka+paprika+salat hlavkovy
V.zeleninovy salat+syr + 40g knokebrot a to je vsetko :)

hillary

aj tie ranajky su neni bohvieco podla mna , to bebe mne to vzdy pride ako reklamny tah lebo je to tiez podla mna kaloricka bomba, majka a aka sladkost vzdy len napises sladkost a nic viac , btw bublinka tebe sa ako dari?

bubblinka

Ahoj Majka nechcem Ta kritizovat ani nic ber to ako moj nazor ale myslim ze ten jedalnicek je dost zly a narazam na tu desiatu a olovrant to vobec nie su zdrave veci a uz vobec nie vyzivne. Tu sladkost daj radsej na desiatu,ked musi byt ak mozem poradit :)

majka_21

Elena, podla mna si stratila menzes kvoli tomu, ze si schudla dost vela za tie 4 mesiace. Ale to je len moj nazor. Ako je pravda, ze ani ja ho nemam velmi pravidelny, ale tak raz za 2 mesiace sa ohlasi...