no tak chcela by som sa spýtať všetkých (hlavne dievok) čo papáte pretože mne nie a nie schudnúť trošku by som to chudnutie chcela zrýchliť lebo mi to je pomalé nato že sa dosť zdravo stravujem, sladké len nutne prehrešky semtam mám a ajtak cvičím každý večer. Tie čo chodíte do školy čo si berete? mne je to ťažké prispôsobiť hlavne ked máme 8 hodín. 4O jedávate tak na večeru?
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk
čo papáte?
poslali som ti ho znova tak uvidime
okej hillary skočím tam a pozrem si správu:D no elenka, to ťa fakt ľutujem. A ešte si nebola teda? alebo tu na fóre ti nepomôžu? no ja to mám tiež nie bohvieaké, už nevadí tak hrozne že každých 20 dní, ale tie nekonečné bolesti, mne už ani tabletky nezaberajú panadol a nalgesin ved ja nespím v noci vtedy, a čo požerem vtedy, to ako ty hillary, aj čokoládu celú aj dobošku aj porciu velikú zjem, a o chvíľu som zase hladná:D potom to tých 2é dní do dalších chudnem:D hrozné to je
metalica....neviem co je horsie ci kazdych 20 dni alebo nemat 10 mesiacov,ale asi moj pripad.
ani nie hotova ale bezradna.......
Najhorsie ze ani po dvoch injekciach nic...
metalica uz som ti poslala mail , baby tak dnes nevydalo po siestich tyzdnoch padli za obed tri osie hniezda , cela milka orieskova , a dokoncila som to milou nevadi :D
majka naposledy som bola u neho v septembri a to mi dal tu injekciu robil mi aj sona a povedal ze vsetko je ok ze je to zo straty hmotnosti,,lenze po injekcii som nedostala a potom som odisla do zo slovenka.asi pred mesiacom som si tu dala pichnut druhu ale nic.....za par mesiacov pojdem domov urcite k nemu pojdem.
inak sa stravujem normalne teraz zdravo male porcie a casto..
uvidim,,dufam ze budem moct mat deti a vsetko je v poriadku
Elena, tak to bude mozno tym... Co keby si zacala jest to, co si jedla pred chudnutim, ale pomaly to len pridavala? Predpokladam, ze ti trener zakazal urcite druhy potravin, ktore si jedla predtym. Co ti povedal gynekolog?