no tak chcela by som sa spýtať všetkých (hlavne dievok) čo papáte pretože mne nie a nie schudnúť trošku by som to chudnutie chcela zrýchliť lebo mi to je pomalé nato že sa dosť zdravo stravujem, sladké len nutne prehrešky semtam mám a ajtak cvičím každý večer. Tie čo chodíte do školy čo si berete? mne je to ťažké prispôsobiť hlavne ked máme 8 hodín. 4O jedávate tak na večeru?
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk
čo papáte?
daj maila poslem ti meno :D
Majka 21,bolo to dost vela za 4 mesiace,ale stravu som mala vzpracovanu trenerom,Ale asi niejakym chybnym trenerom.
Napriek tomu ze sa stravujem uz normalnne myslim ze menstruacia sa mi mohla dostavit.
A plus ze som ju nedostala ani po 2 vyvolavacich injekciach...
ahoj jj mam mozem mi napisat meno na bubblinka20@centrum.sk :)
dobre ranko :D nie ja uz nechcem moje bmi je 16,8 a veci velkosti 36 uz na mne vysia ja keby aj dve kilecka priberiem nic sa nestane takze pohoda bublinka nemas fb?
Uz som raz napisala, ze viem, ze moj jedalnicek nie je uplne spravny, ale napisala som aj to, ze sama si vyvarat nemozem, kedze este nebyvam sama v domacnosti. Ono vzhladom k tomu, ze som kedysi jedla piate cez deviate a viac nez 5x denne (resp. niekedy som jedla len 1-2x), tak uz len to je u mna pokrok. Mne nejde o to, aby som schudla do leta. Aj ked budem chudnut tymto tempom rok alebo hoc i rok a pol, tak mi to vyhovuje. Ja nepotrebujem zhodit vela kg. Postaci mi v podstate 10 kg a to sa nikde neponahlam. Mne to takto vyhovuje. Viem, mate pravdu, ked pisete, ze jedalnicek nie je spravny a vyvazeny. Ale ja som s tymto zatial spokojna. Kebyze ste vedeli co som jedla predtym, tak... Bolo to X nasobne horsie. Snazim sa, ale ja ho nedokazem zmenit hned.
ahoj Hillary no k tej 90dnovke to bola vtedy este moja hlupost a skusala som co sa dalo s domnienkou ze mi to pomoze schudnut :D no a k vahe teraz mam okolo 57kg neviem nevazila som sa uz dlho a chcem schudnut napr. na 53 proste aby som sa citila fajn :) no ked si majka nechce dat poradit co uz, ved mozno zisti a sladkosti fakt nie ja teraz jem vlocky, jogurt marhulovy a jablko a je to fakt sladke :D takze mi sladke chybat nebude :) a k tej kapuste to je fakt nezdrave jedlo :( a ty ako? chces este chudnut?
bublinka ty chces kolko vlastne zhodit ozaj?
maji,baby maju pravdu.. jedalnicky ,ktore mas fakt nie su dobre..kukni si tie vzorove jedalnicky pre inspiraciu...a neviem ,na tvojom mieste by som si sladkosti odpustila,urcite blbosti typu koko,bebe ked mas chut na sladke tak si daj trochu kvalitnej cokoladky s vysokym percentom kakaa...
hillary ma uplnu pravdu,..aj bublinka.. jedalnicek hrozny. Kebyze si ho trocha upravis, chudla by si ovela rychlejsie. Ja som chudla zdravo a po mesiaci zdravej stravy a cvicenia boli dole aj cm aj kila...a poviem ti, vyzeram o DOST inak ako pred mesiacom:) a u mna by to teoreticky malo ist pomalsie, kedze som chudla z nizsej vahy.