no tak chcela by som sa spýtať všetkých (hlavne dievok) čo papáte pretože mne nie a nie schudnúť trošku by som to chudnutie chcela zrýchliť lebo mi to je pomalé nato že sa dosť zdravo stravujem, sladké len nutne prehrešky semtam mám a ajtak cvičím každý večer. Tie čo chodíte do školy čo si berete? mne je to ťažké prispôsobiť hlavne ked máme 8 hodín. 4O jedávate tak na večeru?
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk
čo papáte?
baby ja by som na veceru pecivo pri diete nejedla...skor bielkoviny, napr tvaroh, jogurty, syr so zeleninou alebo take nieco, alebo teda sunku so zeleninou, nejaky salat so syrom, sunkou, ja neviem co...
bubblinka
ďakujem za vyčerpávajúcu odpoved. .-)
a kebyze nemam ten knackbrot, tak mozem dat aj chlieb?
lebo ja sa velmi bojim chleba - aj ked tmaveho, na veceru.
ja si pamatam ze raz ked som sa takto zacala stravovat, podobne ako pises, tak som pribrala.
a este sa chcem spytat, nejes ziadne sladkosti? a sportujes?
ahoj Sade tak vidim ze jes velmi malo, takto si len spomalis metabolizmus a to asi nechces, tak ti tu dam moj jeden jedalnicek
Moj jedalnicek dnes mozno pomoze niekomu
R.70g cel.chlieb+50g tuniak+paprika zelena
D.jogut biely 70g,vlocky60g,jablko 100g
O.130g cestovina + mak
OL.cel.zemla50g+ tvaroh+redkvicka+paprika+salat hlavkovy
V.zeleninovy salat+syr + 40g knokebrot a to je vsetko :)
a este k tomu tvojmu
R - 1 alebo dve jablká, ovsenné vločky, pár orieškov, čl kakaa, pár hrozienok= takze tych vlociek aspon 40g, inak fajn, aj ked to kakao by som nedala skor jogurt
D - nič= velmi zle tym si spomalis met. tak skus to co na ranajky alebo 70g chlebika + cottyge,tvaroch-vyborny maju v lidli ochuteny aj na sladko+zelenina
O - to čo je navarené - ale nie vyprážané,tak raz do roka= to je fajn ak sa da skus si trosku spocitat kolko asi zjes mala by si 120g masa 150gpriloha
Ol - jogurt,trocha kakaa,pár orieškov=to je ok este by som pridala pomaly sacharid ako chlieb alebo knokebrot50g+zelenina
V - vždy veľa zeleniny, a k tomu kúsok syra alebo jogurt alebo sardinky= tiez pridat knokebrot 40g inak fajn, skus si vypocitat kolko TI vychadza KJ :)
bubblinka
Ahoj, chcela som len ťa poprosiť, aby si zhodnotila môj jedálniček z hľadiska chudnutia (nepotrebujem veľa)
Jem napr.
R - 1 alebo dve jablká, ovsenné vločky, pár orieškov, čl kakaa, pár hrozienok
D - nič
O - to čo je navarené - ale nie vyprážané,tak raz do roka
Ol - jogurt,trocha kakaa,pár orieškov
V - vždy veľa zeleniny, a k tomu kúsok syra alebo jogurt alebo sardinky.
nič nesladím
(mäso mi nechuti, iba rybacie)
ahoj Helus to je fajn ze si to kukla som rada ze mozem pomoct :)
bublinka pozrela som si aj starsie prispevky,a dost sa mi pacia,budem musiet zmenit stravu,a hlavne 5x denne jedavat.
Hilary, neviem ci v tejto teme som citala, ze tvoje BMI je 16,8? Myslim, ze tie sladkosti (ak si ich fakt tolko zjedla) ti neublizili :o)
pridaj si bublinku a nech ti napise do spravy moje meno oki ?
ahoj zienky ako sa Vam dari? Mne celkom fajn:) som rada:D inak mettalica mozes aj mne napisat mail som udala nizsie :)