čo papáte?

Príspevok v téme: čo papáte?
MetallicA

no tak chcela by som sa spýtať všetkých (hlavne dievok) čo papáte pretože mne nie a nie schudnúť trošku by som to chudnutie chcela zrýchliť lebo mi to je pomalé nato že sa dosť zdravo stravujem, sladké len nutne prehrešky semtam mám a ajtak cvičím každý večer. Tie čo chodíte do školy čo si berete? mne je to ťažké prispôsobiť hlavne ked máme 8 hodín. 4O jedávate tak na večeru?
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk

sade8

levanderka
ziadna tato nahrada nie je to co kava - niekto povie ze je to zdravsie, ale co ja si dam aj obycajnu kavu - teraz zase vyskumy prisli na to ze je kava telu prospesna, tak jednu alebo dve za den preco nie....
ja som kedysi pisla nesku ale potom som ju nahradila Carom, ale neni to vobec ono - dalo sa to vypit ale uz by som si to nekupila, to radsej nic ako toto pit stale, a teraz si obcas dam normalnu zrnkovu kavu - a poviem ti je lepsia ako ta neska - ma lepsiu chut - ja si ju precedim cez sitko lebo mi tam troska vadili tie zrnka pomlete.....a pijem ju bez mlieka a bez cukru.......keby si ju pila casto ako teraz pises, tak prestane podla mna ucinkovat, ale ked si das jednu za den si myslim ze nejaky ucinok bude mat - povzbudzujuci

levanderka

baby pijete kavu? ja som prisla nato, ze som na nej zavisla.hlavne teraz, ked je skuskove.ale nepomaha mi, som zavisla na jej chuti.pre tym som pila tak mozno jednu za tri dni, teraz pjem taaak tri za jeden den :D nescu, rozpustnu. nemate niekto skusenost s bezkofeinovou inkou? ci sa da nahradit chutovo :)

MetallicA

hm tým si mňa asi nemyslela:)) a to ty hovoríš ved ty si tu najchudšia v podstate:D ale isto je dôležité cvičiť aspoň na strojoch alebo čo kým je zima:)

MetallicA

ved jasné že ak chceš byť stále chudá ked schundeš tak sa celý život obmedzovať musíš:D nie striedaj tak napríklad dva týždne jež, dva týždne neješ pečivo alebo daačo také vymysli....bubblinka koľko vydržíš skákať? a ja denne cvičím orbitrek už druhý sa mi ide rozsypať:D a další už nejdem kupovať lebo som si ho ja z knižky vkladnej platila a pol roka mi zase iba vydržal tak načo, až tak to nepomáha ani na chudnutie ani na kondičku lepšie je švihadlo, ja na ňom bývam tak 15 minúť plus 20 orbitrek alebo mám ešte DVDčka cviky dobré a tiež vysávam a chodím po schodoch do izby furt:D

bubblinka

ahojte, no neviem co mam na to napisat :D asi len kuknut stranku chudnutie-ako, clanky v zelenom policku a zistit ci sa chcete cely zivot drzat nejakej diety a odopierat alebo zacnete jest a popritom chudnut. A nejem sladkosti pre mna je sladkost jogurt s jablkom al. mandarinkou :D takze asi tak a cvicim doma cviky na cele telo cca 45min. + preskoky na svihadle a este sa snazim stale nieco robit :D vysavat a tak :D tak sa rozhodnite ako chcete :) a este som chce pre Sade ze priberat si zacala preto lebo mas spomaleny metabolizmus no tuto fazu treba prekonat u mna trvala cca 2tyzdne :) no ako chces

MetallicA

sade, to tak ako ty chceš ale väčšinou sa pri diétach na dačom musíš obmedziť alebo vyradiť, mne napríklad pomohlo vyradiť pečivo, tým že som na raňajky jedla jogurty, musli a ovocie užlen tým som schudla