Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

čo papáte?

Príspevok v téme: čo papáte?
MetallicA

no tak chcela by som sa spýtať všetkých (hlavne dievok) čo papáte pretože mne nie a nie schudnúť trošku by som to chudnutie chcela zrýchliť lebo mi to je pomalé nato že sa dosť zdravo stravujem, sladké len nutne prehrešky semtam mám a ajtak cvičím každý večer. Tie čo chodíte do školy čo si berete? mne je to ťažké prispôsobiť hlavne ked máme 8 hodín. 4O jedávate tak na večeru?
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk

levanderka

ked hovorite o pudingu. ja nedrzim dietu ale nsazim sa jest zdravo a na jednej stranke nejak, ze ako schudni alebo nejak tak, je dobra kalkulacka,vypocita vam, kolko denne by ste mali prijat bielkovin,tukov,sacharidov. ja sa riadim tym.potom napriklad ked mam vecer plny pocet gramov sacharidov, tak si dam bielkoviny.aby som nemala vela sacharidov a malo bielkovin. snad som pomohla :)

mataBB

no ja som nasla ze v priemere ma jedna porcia pudingu 125 kalorii-cize 525 kj...nejde ani tak o kalorie ale o to z coho je vyrobeny..ved je to skrob (obvykle kukuricny)v mlieku ble...

MetallicA

ja by som bez mlieka nemohla:D velvet je dobrá.
Inak čo ste tu rozoberali ten puding že má veľa kalórii to nieje pravda pozerala som si v časopise kde som mala ku niektorým maškrtám kalórie pripísané- tak 150g pudingu má mať 94 kalórii to vôbec nieje veľa :)

levanderka

mataBB dakujem, to som nevedela:)
majka Ja pijem tiez nescafe sensatione alebo potom jacobs velvet.mne je to jedno, ze ci to vypijem doobeda,poobede, vecer alebo v noci :D rozmyslam ze ci som dnes mala 1 alebo uz dve .. neviem.ale dostala som chut zase.hroza.skusim kupit nejaku nahradu a uvidim.v tom to je, ze ja necukrim ani nemliekujem.pred tym som mliekovala ale mam mliecnu intoleranciu.

mataBB

rozpustna kava nie je o nic horsia ako normalna prazena...vyraba sa tiez z prazenej kavy...z prazenej kavy sa vytvori taka akoby silna kava, velmi silna, ktora sa necha specialnym sposbom odparovat a z toho vznika kava instantna..to je vse..nie je v tom ziadna chemia

majka_21

Levanderka, ja zvyknem pit Nescu sensatione alebo Caro. Caro si dam len vtedy, ked uz mam pocit, ze som tej kavy vypila za posledne dni dost. Niekedy som kavu nepila vobec, inokedy tak 1x za 3-4 dni. Ale odkedy som mala skuskove (zajtra mi zacina skola zas), tak kavu pijem aj kazdy den alebo kazdy druhy. Takze preto raz za cas si dam Caro. Chuti mi to. Trosku mi chutou pripomina bielu kavu (Meltu s mliekom) a trosku Nescu. Caro pijem tiez s trochou mlieka. Aj si ho dnes poobede urobim (uz som vypila Nescu doobeda).

levanderka

podla mna salka prazenej kavy, tej normalnej zrnkovej je pre telo prospesna.kava je antioxidant,kofein vzprusi,pomoze srdcu. ale to je bud arabica alebo robusta. ja som si vedoma toho, ze rozpustna kava podla etikiet ma tiez antioxidanty a neviem co, ale v tomto mnozstve velmi dobra nie je.
a mne kava nikdy nepomahaala, ani ked som pila jednu salku za tri dni.proste moje telo na tu davku kofeinu vobec nereaguje.

cize chut kavy sa neda nahradit?ani inkou, ani carom?nik iny nema nejake taketo skusenosti?:)

sade8

to sa dalo cakat ze tu bude niekto takto reagovat.

v dnesnom svete uz neni toho zdraveho moc, keby si sa mal zamysliet nad vsetkym co teraz jes - tak nic nezjes - mozno bude o vode - a to je vsetko.
vsak mozete vsetko analyzovat do konca zivota - ked si precitate ze to je zle ake je nieco skodlive tak to bude mat o to este vacsi negativny ucinok na vas. verte tomu silu podvedomia netreba brat na lahku vahu.

pre sade

sade:
never velmi vyskumov,kedze su platene priamo vyrobcami,nehovotim tym,ze kava nie je zdrava tak raz denne,ale ked si o chvilu tabakove spolocnosti zaplatia clanok o prospesnosti cigariet,budes tomu verit??dnes ti uz vyskumy potvrdia alevo vyvratia,co len chces,ked pekne zaplatis....