no tak chcela by som sa spýtať všetkých (hlavne dievok) čo papáte pretože mne nie a nie schudnúť trošku by som to chudnutie chcela zrýchliť lebo mi to je pomalé nato že sa dosť zdravo stravujem, sladké len nutne prehrešky semtam mám a ajtak cvičím každý večer. Tie čo chodíte do školy čo si berete? mne je to ťažké prispôsobiť hlavne ked máme 8 hodín. 4O jedávate tak na večeru?
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk
čo papáte?
napriklad ja chut na sladke nemavam.asi dva roky dozadu, mozno viac, som musela mat kazdy den nieco sladke ale potom ked som sa zacala rozumiet do chemie a zistil asom, co vlastne je vsetko tych sladkych sajrajtoch, preslo ma to:)
sladke nic nejedavam.lebo ak si raz das,zvysi sa ti cukor , potom klesne a zase by si si dala.nahradzam to ovocim alebo potom cokolada 70 percentna, jedna kocka v puse rozpustena a mam sladko az za usami:D aj ked je horka. ja jem iba to, co ma pre mna vyzivnu hodnotu a telo potrebuje. co je zbytocne nejem.
asi so odpovedala za niekoho ineho, ale snad tu mozem prispiet :)
napriklad ja chut na sladke nemavam.asi dva roky dozadu, mozno viac, som musela mat kazdy den nieco sladke ale potom ked som sa zacala rozumiet do chemie a zistil asom, co vlastne je vsetko tych sladkych sajrajtoch, preslo ma to:)
sladke nic nejedavam.lebo ak si raz das,zvysi sa ti cukor , potom klesne a zase by si si dala.nahradzam to ovocim alebo potom cokolada 70 percentna, jedna kocka v puse rozpustena a mam sladko az za usami:D aj ked je horka. ja jem iba to, co ma pre mna vyzivnu hodnotu a telo potrebuje. co je zbytocne nejem.
asi so odpovedala za niekoho ineho, ale snad tu mozem prispiet :)
metalica no tak ja jedavam jedine ten termix alebo puding , puding nie doma robeny ale normalne kupovany ale najradsej mam ten termix klasicky komancovsky jeho sice menej pozerala som dnes gramaz je to iba 80 g ale je dobry k nemu jedavam tieto susienky www.zlacnene.sk bud kokosove alebo cokoladove a za tym si davam actimel vanilkovy tu malickku flasticku toto jedavam kazdy den na olovrant teraz som ho pred chvilou dojedla ja mam stastie ze mne ked nieco chuti tak to mozem jest stale dookola takze tak :D ine sladke nie ak neratam musli s jogurtom na ranajky
majkabb ty jedavas fakt iba zdrave veci? ako si vynahradzujes chut na sladke ?
inak metalica dakujem da sa to aj ked clovek je aby bol stihly
levanderka, ja som uz dnes vypila 2 kavy, lebo ma totalne tahalo spat, co som nemohla - kedze som bola v skole a aj teraz sa musim do nej pripravovat.
jedna vec, co ma trosku zlosti je, ze musim teraz vynechat plavanie - nie kvoli skole, ale kvoli kramom. tampony pouzivat nechcem a tak sa chystam ist na plavaren niekedy v piatok alebo v sobotu... rozvrh v skole mam skvely, tak budem moct chodit kazdy den plavat opat. tak verim, ze to bude dobre :o)
metalica ako sa ti dari v stravovani?
nechapem ani ja ale ako vravim ja ho jem kazdy den termix alebo puding a nepriberam z toho uz to z coho to je vyrobene to mi uz je jedno jeden termix denne ma nezabije teda dufam :d
hillary, no puding je fajný len sa mi ho nechce moco robiť mal by mi frajer chodiť variť:D no 125 alebo 94 to je jedno okolo 100 ale si vezmi to je 150gramový puding z čoho sa normálne naješ vlastne, a pásik čokolády čo pre mňa nieje nič ked dostanem chute a ten už má 130 kalórii:)) máme aj my termix ale neviem skúsim nejesť nič sladké poobede po rybe čo som si teraz dala lebo mám kávu to mi tak trochu zahasí chute a ak nie no tak dám si poobede a čo už natom:D