Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

čo papáte?

Príspevok v téme: čo papáte?
MetallicA

no tak chcela by som sa spýtať všetkých (hlavne dievok) čo papáte pretože mne nie a nie schudnúť trošku by som to chudnutie chcela zrýchliť lebo mi to je pomalé nato že sa dosť zdravo stravujem, sladké len nutne prehrešky semtam mám a ajtak cvičím každý večer. Tie čo chodíte do školy čo si berete? mne je to ťažké prispôsobiť hlavne ked máme 8 hodín. 4O jedávate tak na večeru?
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk

mataBB

ja neviem no..mne staci aj ked si dam sladku kavu, alebo susene ovocie...plus trochu orieskov...neviem podla mna taketo musli keksiky si akurat tak reklamny tah..je to dost kaloricke no.,podla mna..a nie je to ani nejak extra zdrave

MetallicA

matabb, ale ja daktoré dni ked nevydržím už bez sladkého tak si dám nie?:D tak ináč jem radšej potom jogurty ked chudnem, ale každí si musí semtam dať aj niečo sladké nie?

mataBB

baby trochu nechapem naco stale jete tie susienky..aj ked su mozno cerealne a neviem ake...uplne to vylucte..to nepotrebujete...radsej si miesto toho dajte jogurt, cerstve ovocie, alebo aj susene-ale nie prilis vela

MetallicA

no, presne tak to je ja som dnes sladké mala iba tvarohovú activiu a emco sušienkami čokoládovými to je všetko a inak na obed aj na večeru šalát tuniakový a raňajky som mala biely jogurt s ovocím a sušené slivky:D skúšam vlastne ten princíp delenej stravy- teda na obed a na večeru len to isté, raňajky mám vločky ovocie jogurty alebo čo.

hillary

a levanderka inak to poznam ze po cokolade pride chut na dalsiu cokoladu ale napriklad to ja s tym termixom nemam ,ale ked som robila pokusy sama so sebou ze boli doma parene buchty vravim no dam si dve na obed a nakoniec som to dojedla a ako zhypnotizovana som si naberala dalsie tri :D takze ja som taka bud vsetko alebo nic preto to nejem uz vobec

hillary

no obmedzujem sa to je jasne , jeden puding a styri kolecka musli suseniek to je cele cosi doprajem , ale ja jedavam , jedine kuracinu , ryby, ryzu , tmave cestoviny ci uz spagety alebo tie veci zatocene k tomu naprikald tuniaka, alebo maso kuracie s kukuricou sampionmi a taketo veci, na veceru cestovinu uz nie iba na obed a na veceru vacsinou kuracie alebo ryby, samozrejme zeleninove salaty , ked nic nemame a nechce sa mi ist kupit nieco do obchodu tak sardinky, a nejem vobec vyprazane bravcove klobasky a taketo veci svieckovu to som nemala fuh ani neviem cez rok urcite a sem tam zhruba raz za mesiac si dam den ze jem vsetko co ma napadne :d

MetallicA

tak to máš dáke šťastie počuj:) tak ty sa v podstate dáko neobmedzuješ hej, a len na olovrant máš to sladké čo si napísala?

hillary

metalica urcite ano , pozerala som aj ja hodnoty ze su vysoke tak skus zjest polku balenia a uvidis , ja ich jedavam styri niekedy dam cele ale neviem vaha stoji

MetallicA

aha pozerala som tie sušienky máme ich doma aj tie kakaové aj kokosové ale to sú dosť kalorické:D neviem hádam ich skúsim zajtra lebo viem že zase nevydržím.
No ale toto je zaujímavá vec, ozaj keby sme sa možno pozreli na internete alebo kde to bude že čo v tých sladkostiach sú za veci tak by nás úplne prešla chuť na ne:D

hillary

jasne levanderka dakujem za odpoved super ze sa bez sladkosti zaobides mozno sa aj ja raz dopracujem do takeho stadia :D