no tak chcela by som sa spýtať všetkých (hlavne dievok) čo papáte pretože mne nie a nie schudnúť trošku by som to chudnutie chcela zrýchliť lebo mi to je pomalé nato že sa dosť zdravo stravujem, sladké len nutne prehrešky semtam mám a ajtak cvičím každý večer. Tie čo chodíte do školy čo si berete? mne je to ťažké prispôsobiť hlavne ked máme 8 hodín. 4O jedávate tak na večeru?
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk
čo papáte?
metallica ved sa nauc citat..pisala som kolko ma jedno balenie (60gr) tak si otvor oci..a potom som napisala ze kolko ma 100 gr..lebo sa to tak bezne udava : energia na 100 gr..ak to nahodou nevies.tak neviem co to tu pises
ja si myslim, ze je dolezite neodopierat si pocas diety uplne nieco po com nase telo tuzi. Napriklad vy milujete sladke, nikto miluje slane, vyprazane atd. a ked si to sladke/slane nedate tak budete na to stale mysliet a nakoniec aj tak neodolate. podla mna je dolezite dopriat si vsetky chute a hlavne jest rozmanito a zdrave potraviny.Je ine zjest kupene musli ako zjest tie, ktore si doma same pripravime a presne vieme, co sme si do nich dali. Kupene sladkosti su casto krat plne skrytych latok, ktore nasemu chudnutiu vobec nepomahaju.
mati urcite nechcela metalica z teba spravit dementa, ale napriklad ja teda tie susienky jem preto ze ma zasytia to je jedna vec ! a druha vec je ze ked zjem tie susienky nemam uz potom chut na sladke ako napriklad keby som zjedla take iste mnozstvo milky tak sa poznam ze uz sa dotlacim celou a hladam inu sladkost , cize som po tej milke aj hladna, to je take iste ako keby sme sa sli vadit ze preco si mam dat na ranajky ovsaky alebo musli ked energeticka hodnota je podobna ako prave u tej cokolady a tiez si myslim ze telu treba aj dopriat, je super ze tebe sa sladkosti zhnusili uplne ja som v takom stadiu este neni a ako sa poznam este ani dlho nebudem , takto som spokojna neni som hladna a nemam potrebu vyjest pol torty tak preco nie?????
no to je tvoj nazor...jedno balenie (60gr) ma 1200 kj...100 gr ma okolo 2000 kj...to je takmer tak isto ako ma milka...takze neviem co tym sledujes..ale ved kludne sa vysmievaj tomu co pisem...clovek ti chce pomoct a urobis z neho dementa...
zabka myslim ze pri takomto jedalnciku to v pohode zvladnes drzim palce
ja som sa rozhodla jest takto:
ranajky-pohar rozpustnej vlakniny, pohar vody s jablcnym octom, prazenica z bielok s paradajkami(bez peciva)
desiata-pohar nizkotucneho acidka
obed-ryba so zeleninou, kuracie maso, pecena cuketa,
vecera-tuniak, cottagecheese, tvaroh, zelenina
Ked mam chut na sladke, tak vypijem dva pohare zeleneho caju a ked to neprechadza tak si dam jeden cukrik.
verim, ze sa mi podari schudnut, chcela by som za 6tyzdnov tak 4-5kg.
moja odpoved preco ich jem je uplne jednoducha - lebo mi chutia