čo papáte?

Príspevok v téme: čo papáte?
MetallicA

no tak chcela by som sa spýtať všetkých (hlavne dievok) čo papáte pretože mne nie a nie schudnúť trošku by som to chudnutie chcela zrýchliť lebo mi to je pomalé nato že sa dosť zdravo stravujem, sladké len nutne prehrešky semtam mám a ajtak cvičím každý večer. Tie čo chodíte do školy čo si berete? mne je to ťažké prispôsobiť hlavne ked máme 8 hodín. 4O jedávate tak na večeru?
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk

MetallicA

bože môj , dakujeme za radu že nemám jesť sladké, ale ja som na to navyknutá, predtým som zjedla denne jednu dve dobošky, a teraz si dám užlen v škole na desiatu termix, to je pre mňa úspech že mi to stačí, či aj to robím zle?:D ked som chudla v lete nejedla sladké len jogurty biele s ovocím ako ty, vydržala som dva týždne a potom som sa dotlačila čokoládov doboškami a zase som bola tam ako aj predtým, takže tochto návyku sa treba zbaviť postupne, zato že cinni a matabb nejete žiadne cukry len v káve či čo, tak presne takto to musia všetci robiť? len semtam si dám sladké a termix a ajtak sa dá schudnúť si myslím nie?

mataBB

ano, presne, biely cukor a teda chut na sladke je navyk...taktiez ako je navyk solit (sol zadrzuje vodu v tele), obe tieto veci sa daju odnaucit postupne.. telo ich az v takom mnozstve nepotrebuje k zivotu

lady_j

zaujímavá debata.

podla mojich skúseností, ak chce človek schudnúť, mal by sa cukru a sladkostiam vyhýbať. Je plno iných zdravých vecí, na ktorých sa dá zamaškrtiť. "Potreba" jesť sladké, vyprážané, alebo slané, ako ste tu spomínali, je často sila zvyku.

cinni

no,..ja chudnut nepotrebujem (skor pribrat)u mna nejest sladkosti nieje o chudnuti!ano, jem sladke ranajky, ovocne musli (bez pridaneho cukru),joguty, cerealne lupienky a obcas sladke pecivo (celozrnne pecivo s maslom, medom, alebo domacim dzemom bez pridaneho cukru)do kavy si davam asi pol kavovej lyzicky trstinoveho cukru. Nejem kolace,ani keksy,ani cokolady..a baby co chcu chudnut uz by VOBEC nemali jest rafinovany cukor..sacharidy su dolezite,(fruktoza napr..)sacharidy su aj cestoviny, pecivo...... clovek vam chce dat dobru radu a vy ho poslete niekam..ja fakt nechapem..myslela som ze tato tema je na to,ze mate zaujem sa zacat stravovat zdravo a pri tom aj efektivne chudnut, ale ked vam niekto povie nazor na termixy, keksicky, a podobne dobroty co ladujete do seba, (hlavne ze plavate kazdy den)hned sme zle...ja odkedy nejem biely cukor, nemavam mykozy, nemavam gyn.problemy, nechytaju sa ma infekcie, mam vela energie,som zdrava, mam travenie ako hodinky,... A mam to s cim porovnat, bola som schopna zjest kvantum sladkosti... ale pre mna za mna, jedzte co chcete,mne je to jedno.Ja som svoje prispevky myslela v dobrom.

mataBB

tak zalezi kolko cukru si davas do kavy..ja tak tristvrte lyzicky.a sladim fruktozou alebo trstinovou melasou, nie bielym cukrom

hillary

myslela som matu nie majku vsak s tebou si vobec dnes nepisem co sa rozculujes zase ty si strasny nervak baba , si precitaj prispevky nizsie a nie ze ja necitam prispevky nevadi sorry dala som preklep , boze cinni mata dobre jedze ako to ma byt ja som neni odbornik na chudnutie ja len vravim ako sa stravujem a ako sa mi vaha drzi , ja nechudnem ! a nemam kvoli styrom susienkam problemy sa pozriet sama sebe do zrkadla , baby konec mate pravdu je to tema chudnutie sladkosti sa jest nemaju , takze ani tie co chudnete ich nejedze a ja si daaaaam a nerozculi ma ani to zlozenie teda :d, ale v konecnom dosledku mate pravdu a ked som zhadzovala tiez som nejedla sladke a btw cinni minule si pisaal ze si davas sladke pecivo na ranajky ake je to sladke pecivo co je teda obsahovo vhodne pre nas zdravy styl , nepisem ironicky ale fakt ma to zaujima