Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

čo papáte?

Príspevok v téme: čo papáte?
MetallicA

no tak chcela by som sa spýtať všetkých (hlavne dievok) čo papáte pretože mne nie a nie schudnúť trošku by som to chudnutie chcela zrýchliť lebo mi to je pomalé nato že sa dosť zdravo stravujem, sladké len nutne prehrešky semtam mám a ajtak cvičím každý večer. Tie čo chodíte do školy čo si berete? mne je to ťažké prispôsobiť hlavne ked máme 8 hodín. 4O jedávate tak na večeru?
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk

MetallicA

no tak viem dobre, že sacharidy sa nenachdázajú len v sladkostiach ale celkovo sú zdrojom energie a stavebnou látkou a tak. A z hentoho čo tu teraz píšeš z takých ľudí by som si nešla robiť srandu. Neviem čo ty stále podozrievaš tu že si z toho ja robím posmešky alebo čo, len mi bolo smiešne že sa tu tak dlho rozoberali tie dve sladkosti to je všetko

mataBB

metallica robis si srandu ale stavim sa ze si donedavna nevedela co su sacharidy...lebo to vela ludi nevie..

poznam aj diabetikov, ktori, bohuzial, nevedia, ze nemozu jest vsetky sacharidy,resp v obmedzenom mnozstve, nie len sladke veci...a to je fakt smutne, ked ma clovek taku diagnozu

cinni

mata,no asi tak.. ja si crievka od candidy setrim, mam ich rada, travia mi jedlo a su zodpovedne za moje celkove zdravie:))

MetallicA

hillary, a aj iní mi už hovorili že sa dá schudnúť tým že proste normálne ješ, a pozri sa aj v iných fórach kde píšu že si dajú vlastne kadžý deň sladké aj ked len trošku, a dobre koniec už sa nechcem hádať či sa má či sa nemá jesť keksíky a podobné kto si dá ten si dá kto nie tak je tiež dobre no. A predtým ked som si normálne dala sladké tak som nejedla ani večeru a dosť cvičím aj to som písala ale dobre viem že som robila chybu, teraz jem 5 krát denne a len prede obedom si dám v škole jeden termix alebo iný jogurt

mataBB

a nechapem co sa stale vypytujes...stravuj sa ako chces...mne je to jedno..je to tvoje telo, nie moje...sama pises v teme ze sa ti neda schudnut a ked ti niekto povie dovod tak si este aj oduta...tak si rob co chces..

MetallicA

a ked už chcete hovoriť o tom, že načo jeme termixy a kekse, ked je to nezdravé.....skoro všetko je už na tomto svete neszdravé, vy naozaj nemávate prehrešky alebo čo?