no tak chcela by som sa spýtať všetkých (hlavne dievok) čo papáte pretože mne nie a nie schudnúť trošku by som to chudnutie chcela zrýchliť lebo mi to je pomalé nato že sa dosť zdravo stravujem, sladké len nutne prehrešky semtam mám a ajtak cvičím každý večer. Tie čo chodíte do školy čo si berete? mne je to ťažké prispôsobiť hlavne ked máme 8 hodín. 4O jedávate tak na večeru?
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk
čo papáte?
Ahojte mam na vas otazku..kolko najviac sa da pribrat za jeden den? ked uplne vypustim chudnutie a jem vsetko mozne prijem priblizne 15 000 kj. moc sa takyto den odrazi na vahe?
no skúsim sa držať toho že nič sladké vyradím aj tie termixy. Ale vločky na raňajky tie domáce budem jesť lebo ja na raňajky nechcem jesť len ovovie, chleba nechcem už, a iné východisko nevidím:D No dneská som prerušila tú diétu lebo sme mali olympiádu vo zvolene tak tam som mala ajtak bagetu, a doma nič nebolo tak čo som závin lekvárový včera piekla som si dala s kávou, ale zajtra rozhodne pokračujem:)
skus ajurvedsku kavu :)
tu mas nieco o nej -odkaz odstránený-
podla mna ju kupis aj v biopredajniach
jaj tak ano..to je velmi vela kavy denne, prekysluje to zaludok
ja viem, ze je zdrava.ale pijem ju velmi casto.az 5-7 denne. a mam citlivy zaludok.v takom mnozstve nerobi dobre.ja pijem aj kavu, ale uz iba 2x denne a zvysok inku. vsetkeho vela skodi:)a ja som extrem, mam skuskove, jedine co robim stale pijem kavu a mineralku, kavu a mineralku a ucim sa. musela som to nejak nahradit. :) preto
levanderka a preco nepijes normalnu kavu?? ved on anie je az taka nezdrava, len pre ludi co maju vysoky tlak..pre inych pohoda...a obsahuje vela antioxidantov ..je to len mytus ze kava je zla
no baby, kupila som si INKU, tu nahradu kavy, co som spominala.pijem to bez mlieka a cukru, vynahradza mi to chut kavy.co je dobra sprava, ta zla je, ze obsahuje strasne vela kalorii, netusim preco.a ked si dam tak 4x do dna tuto nahrady kavy, to kaoby som zjedla cokoladu :D tak teraz neviem. kedze mam spomaleny metabolizmus asi by to znamenalo vacsiu pohromu.
Tak teda idem prehanat :D zlepsilo sa vlastne teda skoro vsetko! Viem, ze to bude mozno zniet zvlastne, ale cim castejsie som na tuto stranku chodila a pisala si s babami o tych problemoch, stale viac som bola vycerpana, moj svet sa stale tocil iba okolo toho, az mi to uprimne zacalo liezt na mozog! Raz som sa ale nastvala a povedala som si, ze si chcem od toho oddychnut a aj sa stalo ;). Razom som sa od toho vsetkeho odputala, zlepsili sa mi rozne postoje, nalady, som stastnejsia ;). Ale hlavne mam fungujuci vztah a uz davnejsie som pisala o jednej kamoske, ktora je pre mna ozaj inspiraciou a bola pri mne v ´najhorsom´, som rada, ze aj tu mam :*. No a teraz zacni prehanat ty! ;)
cayenne heeeej aj u teba tak supa co sa zlepsilo pis prehanaj som zvedava :d
vsak citam, ako aktivne sa zapajas ;) tak ja taktiez dobre, vsetko sa aktivne posuvalo k lepsiemu, tak som rada :) inak veeelmi chvalim zmenu, ktora u teba nastala, som rada za nas obe!