no tak chcela by som sa spýtať všetkých (hlavne dievok) čo papáte pretože mne nie a nie schudnúť trošku by som to chudnutie chcela zrýchliť lebo mi to je pomalé nato že sa dosť zdravo stravujem, sladké len nutne prehrešky semtam mám a ajtak cvičím každý večer. Tie čo chodíte do školy čo si berete? mne je to ťažké prispôsobiť hlavne ked máme 8 hodín. 4O jedávate tak na večeru?
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk
čo papáte?
cayenne vitaj no ja som chora uz dva tyzdne lezim tak si tu piskam a zabijam cas :D ale od zajtra uz idem zase do sveta tak tu asi nebudem tak casto mam sa fajn vsetko ide k lepsiemu dari sa mi :D ty ako co nove ?
Hillary ;) po dlllhej dobe som sem zabludila a na teba som natrafila - ako sa ti dari kocka ? :)
ahojte no tak mata pises ze v diete nie ja suhlasim plne ja v diete sladke som nejedla nikdy preto som dokazala schudnut za desat tyzdnov hnusnych patnast kil ktore som nabrala po chorobe v priebehu roka , takze asi je kazdemu jasne ze tam sladke nemohlo byt ziadne , lenze je to uz pat rokov a ja pat rokov jem presne kedy mam jest jem to co je zdrave , aj ja mam pevnu volu, ak si sa od sladkeho uplne odnaucila drzim ti palce ale vravis ze si v diete tak ked sa budes stravovat zdravo pat rokov a nedas si za tych pat rokov ani jednu dobosku sladkost cokoladu tak pre mna si dokonala zena , ale mas pravdu sladke by sa jest vobec nemalo ako teda ten termix keksik a bla bla ale ludia vedia co im skodi ako povies fajciarovi nefajci tomu co pije kavu nepiju aj tak to budu ty ludia robit bohuzial a ja som za to aby si clovek aj doprial a nie sa iba tryznil a energeticka hodnota termixu je pre mna smiesna a toto je moj posledny prispevok na temu termix a susienky emco lebo sa o tom debatujeme uz dva tyzdne :d , baby pravdu mate jest sa to nema , ale osobne pre mna je to mensie zlo ako vydrzat mesiac a potom zjest jedla sladkeho za 50 eciek a posledny krat hovorim ked som drzala dietu ci ako sa tomu hovori sladkeho som sa ani nedotkla do toho zahrnam musli termixy a neviem co este proste ani jeden prehresok pevnu volu mam ale z dlhodobeho hladiska je toto pre mna zlata stredna cesta tot vsjo mata preco osocujes metalicu ze nevedela donedavna co su sacharidy :D a o tom kde vsade je cukor asi tiez nie ste na svete jedine ktore vedia ze sa nenachadza len v sladkostiach
no konecne..suhlasim
ako ja ta fakt uprimne nechapem, ze preco si stale robis srandu z toho co pisem...ved ja som to myslela v dobrom, pretoze aj ja chudnem a dobre mi padnu nejake tie rady od inych ale tebe niekto nieco poradi a vysmejes sa mu...
zapojila som sa do tejto diskusie pretoze som si myslela ze je to lepsie ked sa ludia podporuju v takychto veciach ale vidim ze tu to asi neplati
nie preboha,ked mas chut na sladke tak si daj ovocie...este si to nepochopila??
ja ta z nicoho nepodozrievam..len hovorim, ze bohuzial su taki ludia, ktori by taketo veci mali vediet na 100% a nevedia a zavisi na tom ich zivot