stretla som sa s viacerymi nazormi ze muz je lepsi ako zena v gyn. viete niekto preco?
preco sa ovori ze gynekolog je lepsi ako gynekologicka
zavisi od daneho doktora, aky je. niektore aj zeny gynekologicky su fajn, aj ked ja taktiez mam chlapa a som s nim spokojna. chodim k doktorovi Millymu a o nom viacere zeny vedia, ze je to dobry gynekolog. on je z Bratislavy.
Lenka studovat mohli vsetci to iste ale potom hlavne zavisi aj od ludkosti cloveka!
Povedala by som, ze mozno preto, lebo sice ma potrebne vzdelanie, no tymi vecami a problemami si proste sam nikdy neprejde tak mozno preto je viacej gynekologov tak povediac empatickejsich ako ich kolegyne gynekologicky
lenka to je pravda, ze obidvaja maju to iste vzdelanie ale cudovala by si sa, aky vedia byt doktori rozlicny. samozrejme, niekedy to zavisi aj od nalady, no je fakt, ze chlapi su k zenam celkovo citlivejsi a tym padom aj muz ako gynekolog je citlivejsi k svojim pacienktam ako zena k zene.
Obaja študovali 6 rokov všeobecné lekárstvo, obaja sa atestovali za gynekológov 4 roky pod vedením lekárov... Čo je toto za otázka?
Aj ja mam chlapa gynekologa a neviem si vynachvalit. Zenu som nikdy nemala, tak neviem porovnat ale chlap mi vyhovuje. Mam uz dlhe roky jedneho s ktorym som spokojna. Riesi kazdy problem, ma peknu ambulanciu, mile sestricky a vie spravit rozne vysetrenia priamo v ambulancii, co je velka vyhoda, ze nemusim behat do inych zariadeni!
mala som aj zenu gynekologicka a teraz mam chlapa. z vlastnych skusenosti mozem napisat, ze chlap je lepsi, citlivejsi, jemnejsi. ked som mala gynekologicku, tak ta bola vecne nahnevana, aj tak drsne isla s tymi zariadeniami dovnutra, proste cele zle! preto ja uz len chlapa gynekologa!
Či muž alebo žena, je to len o náhode. Ja som tiež nechcela najprv ženu, lebo všetci vraveli, že muž je lepší. Tak som vystriedala 4. Jemný boli, to áno, ale na nič neprišli. A potom som sa dostala k žene. Tá mi povedala, teraz to bude bolieť, ja vás poriadne stlačím, lebo inak vám neviem nahmatať vaječník....... A ako jediná prišla na moje 2-ročné zdravotné problémy. (::::ďakujem predchádzajúcim lekárom, že sú chronické a spôsobujú neplodnosť
su jemnejsi ,citlivejsi, neponahlaju sa domov navarit obed :)
gynekológ-radosť ísť na vyšetrenie,gynekologička=masiarka!!!!