preco sa ovori ze gynekolog je lepsi ako gynekologicka

moncisko

presne tak ako pises. kolki maju stale kadejake volno, takze na vysetrenie si clovek v niektorych ambulanciach vie pekne pockat. a taki, co maju meno a su proste dobri, tak tam je zas plno

matinka

juuuj a co si bola chora, dufam ze sa nic vazneho nestalo. inak teraz aj ako nastupila ta korona, je to s lekarmi velmi tazko. ludia sa snazia o seba tak nejak dbat viacej a vsade mam pocit, ze je plno aj u zubarov. neviem cim to presne je , no vybrat a hlavne sa aj dostat k akemu kolvek lekarovi, je teraz doslova umenie

hellkazuza

kocky, prepacte, ze som sa dlhsie neozvala, no okolnosti, ktore ma tak povediac postihli, mi to moc nedovolovali, no uz je nastastie dobre. anooo? tak to potom zaricitka navstevujeme toho isteho a mozno sme sa teda aj uz niekde videli

zaricitka

ahoj. mozno ti v tomto budem vediet poradit ja, kedze mam si myslim, ze top gynekologa v celej bratislave. osobne nemozem na neho povedat nic zle. MUDr. Milly je mojim gynekologom. tiez som sa pasovala u inej lekarky so zlym pristupom, proste som tam nerada chodila, no sem chodievam rada, taky pristup k pacientkam a odbornost, poviem ti na nezaplatenie

Kamka_SL

Ak mas dobreho gynekologa mohla by si sa s nami podelit, kedze to je teraz dost problem sa dostat k niekomu, kto ma aj taky by som povedala ludsky pristup k pacientke a neberie ho len ako cislo

hellkazuza

a potrebujes nejake specialne vystrenia alebo mas nejaky problem, ci len jednoducho ti nepasuje? ja som tiez kedysi menila gynekologicku za pana gynekologa a nelutujem, som praveze velmi rada, ze som sa takto rozhodla

bronimira

Mala velke stastie, ze to dopadlo dobre a dufam teda, ze uz bude k nemu chodit pravidelne. Ja mam problem, ze by som chcela zmenit gynekologicku. Nepozdava sa mi jej tak by som povedala, ze lahostajny pristup a potrebovala by som poradit kto bude v Bratislave ten najlepsi

radoslavka

vidis agnes, potrebovala ho, lebo ked som jej to ja hovorila, ze by to nemala podcenoval a mala by ist, tak len mavla rukov.. no teraz jej uz nebolo vsetko jedno.. nastastie ale vysetrenia dopadli dobre...

agnessca

fuha, to mi je luto, ze ma jej brat rakovinu, snad sa z toho dostane, drzim palce! Vidis a to potrebovala az takyto impulz aby isla ku gynekologovi? Nechapem, ako sa niektori ludia boja zenskeho doktora a vlastne preco, ved to je normalne lekarske vysetrenie ako ostatne ine.