stretla som sa s viacerymi nazormi ze muz je lepsi ako zena v gyn. viete niekto preco?
preco sa ovori ze gynekolog je lepsi ako gynekologicka
Co sa tyka mna, mala som aj zenu aj muza doktora. A je to presne o celom tom ludskom pristupe, ktory teda ja vyzadujem aby lekar mal. Potrebujem mat pocit, ze som v dobrych rukach a pretom som uz dlhe roky verna jednemu a to doktorovi Millymu :) Zeny podla mna asi potrebuju mat aj zlu skusenost aby si mohli neskor pri zmene doktora vazit to dobre, co im moze poskytnut :)
Tiež som sa veru stretla s takými názormy že chlapi sú lepší. No neviem, mám chlapa od začiatku takže neviem porovnávať. Ale tiež si myslím že záleží aký ten človek je. Moj tiež niekedy nemá svoj deň a je ufrflaný:-)
Tiež mam chlapa. Ale zase som bola aj u ženskej a bola v pohode, takže určite záleží na koho natrafíš
ono ci je lepsi gynekolog chlap alebo zena zavisi najma od povahy a pristupu...ja mam teda skusenosti aj s chlapom aj so zenou a nebolo to veru bohvie co...pristup, komunikacia na bode mrazu, clovek sa aj bal nieco opytat, nieco s nimi riesit...ale po vymene doktora sa stazovat veru nemozem...teraz mam chlapa a super...
ked sa doktori takto spravaju, je to smutne. obzvlast, ked je to aj taka citliva tema. co by mohli byt radi, ze zeny maju snahu chodit na preventivne prehliadky, a hladat si doktorov, ktorí im vyhovuju. tak oni sa budu spravat arogantne. hovori sa teda, ze dobry gynekolog je na nezaplatenie
majuskad suhlasim s tebou. Doktor je mily. Mne tiez pomohol ci uz pri opakovanych gyn. infekcnych problemoch, ale aj vtedy ked som sa len potrebovala o niecom poradit, poinformovat. Moja znama chodi k zenskej doktorke a teda bohvie co to nie je. Ako keby zeny medzi sebou stratili citlivost alebo co. Chcela si u nej totiz nahlasit kontrolu pred porodom, lebo jej doktor mal dovolenku a odbila ju vetou, ze to nech si riesi u nejakeho zastupujuceho lekara, ze oni maju tiez narok na dovolenku.
ani nevravte. to co sa deje pocas tejto korony u nas uz nema podla mna obdoby. len nas nutia do vsetkeho a ked neposluchnes tak dostanes trest vo forme vseliakych obmedzeni. chodim k dr. Milly-mu. je to skvela abmulancia s este lepsim lekarom. pomohol mi fakt v roznych problemoch a zakazdym s usmevom na tvari. proste ma zaujem o kazdu jednu pacientku, co sa mne osobne velmi moc paci
No tak to ani nevrav. U nas pani doktorka na alergologii, ma pekne krasne vypisanu cedulku s tym, ze berie lne zaockovanych alebo tych, ktori si daju spravit pcr test. Antigen jej proste nestaci
majuskad a ku komu chodíš, keď si ho tak chváliš. je fakt šťastie si nájsť dobrého lekára, ktorý sa vie a chová sa milo k svojím pacientkám. a zvlášť aj teraz keď je covid a ľudia sa začali deliť na zaočkovaných a nezaočkovaných a aj lekári medzi nimi robia takéto rozdiely
ale zas vies, na dobre je fajn si pockat a vtedy trpezlivost ruze prinasa. ja som tak tiez kedysi cakala tak povediac v poradovniku k svoju terajsiemu gynekologovi, ale oplatilo sa mi, lebo konecne mam niekoho, kto po mne len nekrici, chova sa ku mne slusne a ma aj dobre vybavenie co sa ambulancie tyka