preco sa ovori ze gynekolog je lepsi ako gynekologicka

olivka1987

Ja osobne som toho nazoru, ze zubar a gynekolog by mal byt rozhodne muz. Vlastna skusenost, so zenami proste dobru skusenost nemam ani pri jednom odvetvi. Zeny zubarky som mala dve, obe mi zuby pokazili a mali neprofesionalny pristup, navyse boli totalne neprijemne. Gynekologicka detto.

janciska

Podla mna je toto viacmenej o ochote toho doktora a sestriciek. Alebo maju proste toho vela, ale to moze byt jedine dobre znamenie ;-) Vela pacientiek by u zleho doktora asi nebolo, no nie? :-)

silvusiq

Mňa by zase zaujímalo, že čo sa samotného objednávania týka, či uňho býva nejaký problém, pretože už sa mi viackrát stalo pri iných doktoroch, tak som veľmi dlho čakala na termín, a to je taká vec, ktorá ťa proste odradí.

raduskaaa

ja napriklad som nejak neprihliadala na nic ine pri vybere gyn., len nech ma moderne vybavenie, to bolo pre mna dolezite. nech je aky chce, som tam chvilu, ved je to doktor, nepotrebujem s nim byt kamoska. ale co sa vybavenia tyka, to nech funguje ako ma.

marge1987

Niekomu je to jedno :D A poviem ti, ze zvyknes si na vsetko, ale ja si zvykat na taketo neprijemnosti rozhodne nechcem.

adiinka40

kazdy jeden gynekolog ci gynekologicka ma proste svoje praktiky, ktorych sa drzi a to sa proste nezmeni. ked ti raz nevyhovuje styl, akym to vysetrenie prebieha, tak sa s tym musis jedine zmierit alebo vyhladat noveho lekara, tam ina moznost proste nie je :)

Textová Inzercia

Hempoint novy TXT
Plnospektrálny extrakt z kvetov konope vo svojej najprirodzenejšej podobe

Doprajte si prirodzenú kompozíciu všetkých aktívnych látok v ich prirodzenej synergii.