Vianočný darček pre priatelku

katarina22

Nádherný! Myslím, že je aj dosť originálny, že taký nebude mať každá druhá, je zaujímavý, to je podľa mňa pekný vianočný darček :) Rýchlo objednávaj nech ti stihne prísť :) A to je biele zlato alebo striebro?

strakino

dakujem vam, no co som pozeral tak by to mali hned poslat ked to objednam tak dufam, ze to stihne prist. ked som nad tym tolko maturoval tak by mi bolo luto keby to nakoniec nestihnem dat pod stromcek. a teda vyberal som takyto, pridam vam tu fotku, pride mi celkom taky zaujimavy, je to biele zlato, nasiel som ho cez ten e-shop

Aurina

tak kľudne ak si to takto trúfaš aby sme to vyberali alebo odobrili my, že sa nebojíš, že ti zle poradíme alebo čo tak pridaj. len si prosím ťa pohni len už je vlastne pondelok večer a máš šancu iba do piatku tak si nechaj aj nejakú rezervu lebo teraz aj doručenie môže trvať dlhšie :)

miriarka

tak vyskusat to mozeme ale aj tak ju nepozname, pojde cisto len o to ci sa to bude pacit nam a odhad ci by sa to mohlo pacit aj jej. len kazda zena ma na sperky iny vkus vies

Aurina

rýchlo by som si vybrala, o to sa nebojím :D ale vyberať darček pre niekoho koho som vlastne v živote nevidela a nepoznám ho sa proste nedá. spoliehaj sa na seba, predsa len ju poznáš lepšie a vieš čo sa jej páči. a podľa mňa ani nič nepokazíš tým ak sa jej spýtaš :)

katarina22

Treba si nechať poradiť od žien keď kupuješ darček pre ženu :) Uvidíš, že sa jej tým zavďačíš a bude rada

strakino

diki idem to tam pozriet, do ba chodime tak raz do roka niekedy v lete lebo tam mam rodinu tak ich ideme raz za rok pozriet ale pred vianocami to uz isto nestiham takze ked tak by som radsej vyuzil ten e-shop. ktory sa tam paci tebe ako zene? ktory by si chcela dostat na vianoce?

Aurina

tak ja chodievam kupovať šperky do jedného klenotníctva v bratislave, manžel tam tiež chodí keď ma chce niečím prekvapiť :D lebo vie, že tam si zakaždým vyberiem tak si tam len nechá poradiť :) neviem ale odkiaľ si a či ti to vôbec na niečo bude. viem, že majú aj e-shop teraz, kde si môžem šperky aj objednať len tam toho nemajú ešte tak veľa ako normálne v obchode ale skús pozrieť, možno ťa tam niečo osloví klenotnictvovalentina.sk :) ale ak bývaš niekde blízko bratislavy tak odporúčam ísť priamo tam, nech to vidíš aj naživo a aj vedia super poradiť :)