Ahojte tento rok mi to volako mešká z nakupovaním darčekov. Všetkým som už kúpil okrem mojej priatelky. Rozmýšlal som žeby sme si kúpili niečo čo by nás spájalo alebo niečo spoločné neviete mi poradiť prosím vás. Na cene nezáleží
Vianočný darček pre priatelku
Stačí si prečítať ;) Chceli sme vedieť ako celá situácia dopadla nakoniec či sa páčil darček vieš :)
Tak on možno nevie, že by si si priala aj takýto darček ak si mu to nikdy nepovedala. Chlapi náznaky nevidia, to musíš buchnúť lopatou po hlave a povedať čo chceš :D
vlastne ani neviem, on proste nie je na taketo darceky a veci. radsej sa ma spyta, ze co prakticke potrebujem alebo ideme na nejaky vylet napriklad :) nevravim, ze je to zle, ze je taky prakticky ale sem tam by aj takyto darcek potesil
prečo tu ešte vianoce rozoberáte veď je už je dávno po nich, či to sa už akože fakt nájde niekto kto rieši vianočné darčeky celý rok?
Čo mu v tom bráni? :D
co by som za to dala keby ma priatel prekvapi takymto sperkom na vianoce alebo na akykolvek sviatok. myslim, ze mas dobry vkus :)
tak ju este chvilku rozmaznavaj ked este nie ste zobraty :) a ked vravis, ze ste spolu ta dlho tak si asi aj zasluzi nie? :)
super tak to ste mi mohli aj skor povedat, ze takto potom skoncim :D :D ale nie ja jej rad kupim kym na to mam, nerobi mi to problem spravit jej radost, nie nie sme zobraty este
bohuzial, uz ked si ukazal, ze kupis tak si sa upisal na cely zivot :D :D alebo teda kym budete spolu, nie ste este zobraty vsak?
uz som to pochopil, ze to je fakt jeden z najlepsich darckov. akurat teraz zacala vymyslat, ze by sa jej k nim aj nejake nausnice hodili ked pojdeme na ples na konci mesiaca :D :D
Joj tak super, teším sa s tebou, že sa teší :D Žena sa proste šperku poteší nech sa deje čo sa deje