Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vianočný darček pre priatelku

katarina22

Stačí si prečítať ;) Chceli sme vedieť ako celá situácia dopadla nakoniec či sa páčil darček vieš :)
Tak on možno nevie, že by si si priala aj takýto darček ak si mu to nikdy nepovedala. Chlapi náznaky nevidia, to musíš buchnúť lopatou po hlave a povedať čo chceš :D

Mona1

vlastne ani neviem, on proste nie je na taketo darceky a veci. radsej sa ma spyta, ze co prakticke potrebujem alebo ideme na nejaky vylet napriklad :) nevravim, ze je to zle, ze je taky prakticky ale sem tam by aj takyto darcek potesil

bludie

prečo tu ešte vianoce rozoberáte veď je už je dávno po nich, či to sa už akože fakt nájde niekto kto rieši vianočné darčeky celý rok?

Mona1

co by som za to dala keby ma priatel prekvapi takymto sperkom na vianoce alebo na akykolvek sviatok. myslim, ze mas dobry vkus :)

miriarka

tak ju este chvilku rozmaznavaj ked este nie ste zobraty :) a ked vravis, ze ste spolu ta dlho tak si asi aj zasluzi nie? :)

strakino

super tak to ste mi mohli aj skor povedat, ze takto potom skoncim :D :D ale nie ja jej rad kupim kym na to mam, nerobi mi to problem spravit jej radost, nie nie sme zobraty este

miriarka

bohuzial, uz ked si ukazal, ze kupis tak si sa upisal na cely zivot :D :D alebo teda kym budete spolu, nie ste este zobraty vsak?

strakino

uz som to pochopil, ze to je fakt jeden z najlepsich darckov. akurat teraz zacala vymyslat, ze by sa jej k nim aj nejake nausnice hodili ked pojdeme na ples na konci mesiaca :D :D