Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vianočný darček pre priatelku

strakino

mne to tiez baby museli poradit :D :D to sa neboj nie je sam taky. neviem teda odkial ste ale ak ste napriklad z ba alebo z okolia, ze tam chodievate tak nech skusi zbehnut aj do tej valentiny do centralu napriklad oni dobre poradia a ak nie tak aj e-shop maju a tak prinajhorsom si nieco vyberies ty sama a potom ti to len kupi

Mona1

dnes som mu to uz aj hovorila, ze ved budem mat za dva mesiace narodeniny, ze by som si zelala nejaky sperk mozno, ze nemusi byt ani taky drahy ale proste by ma to potesilo. tak vlastne vyslo najavo, ze on fakt nevedel, ze by sa mi pacilo keby dostanem takyto darcek, ze si myslel, ze na to nie som. takze sme sa dohodli aby sme to vyskusali ale vraj nikdy nic take nekupoval ani nevie co hladat :D

bludie

hlavne prosím ťa ak to príde tak buď zaň vďačná alebo si ho choď radšej vybrať sama, len aby si nebola nešťastná, že sa ti nepáči. to je fakt neslušné

katarina22

Tak to vyskúšaj :) Normálne na rovinu mu to povedz, že by možno nebolo zlé keby ťa aj takýmto darom prekvapil niekedy

Mona1

vidis to mi nikdy nenapadlo, ze by som mu to mala povedat. ja som to vzdy povazovala za taku samozrejmost, ze vie, ze zena by chcela dostat na sviatok aj sperk nie len prakticke dary alebo zazitkove

katarina22

By si sa čudovala koľké ženy sú po vianociach nešťastné aj keď šperk dostanú. Niekedy sa chlapi proste netrafia do vkusu :D