Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vianočný darček pre priatelku

strakino

takze dopadlo to uzasne, bola z neho uplne nadsena, vraj sa jej hrozne paci, odvtedy ho furt nosi. tiez chcela vediet, ze kde som ho zohnal lebo u nas take nevidela tak som jej vravel a uz si tam hned aj nausnice k nemu vybrala :D

Mona1

dakujeeem :) idem si to hned pozriet, mozno si tam pojdem po vianociach vybrat este dodatocne darcek :) my mame bratislavu blizko, chodime tam casto na nakupy

strakino

cim viac mi to pisete, tym viac som o tom presvedceny, ze sa je to bude pacit. dakujem fakt este raz za rady a isto odtial este potom nieco objednam, lebo prisiel, mam ho doma, este aj v peknej krabicke zabaleny takze na to uz asi iba nejaku maslu prasknem a hotovo. no kupoval som ho cez net z klenotnictva valentina. oni maju predajnu v bratislave ale tam som sa ja uz nedostal takze som to objednal z ich eshopu

miriarka

podla mna si vybral velmi dobre, je krasny, ak ma rada sperky tak nie je sanca, ze by nebola rada. vidis nakoniec budes mat este lepsi vkus ako my :D teda lepsi instinkt na to co by sa jej mohlo pacit. ved nakoniec ju aj tak ty poznas najlepsie

katarina22

Myslím si, že áno, je fakt krásny. Pôsobí na mňa tak jednoducho ale zároveň tak luxusne proste. Myslím, že bude veľmi rada. Ale daj potom vedieť po vianociach ako to dopadlo

Aurina

prepáč, že som prišla neskoro ale už sa mi sem potom nepodarilo dostať. podľa fotky to ale vôbec nevadí lebo si vybral fakt krásny šperk, myslím, že neexistuje na svete žena, ktorá by sa mu nepotešila :) tvoja priateľka je šťastná žena :)

strakino

fakt? idem ho teda hned objednat nech mi ho niekto nevyfukne, je tam, ze by to malo prist do 24 hodin takze vianoce stiham v pohode. dakujem pekne za rady, dam potom vediet po sviatkoch ci sa pacil. a je to biele zlato :)