Ahojte tento rok mi to volako mešká z nakupovaním darčekov. Všetkým som už kúpil okrem mojej priatelky. Rozmýšlal som žeby sme si kúpili niečo čo by nás spájalo alebo niečo spoločné neviete mi poradiť prosím vás. Na cene nezáleží
Vianočný darček pre priatelku
keby si jej kupil len nejaku poukazku a nech si ide sama vybrat? to je teraz take vdacne celkom, ludia sa potesia lebo si kupia co sa paci im alebo co potrebuju :)
tak dobre, ked to hovorite vy ako zeny, ze by ste sa potesili tak teda vsadim na sperk nejaky pekny luxusny. viete mi poradit, ze kde ist vyberat?
ja by som sa potešila keby dostanem nejaký pekný šperk pekný na vianoce :) plus by ma potešilo ak by ho manžel vybral sám a ešte by sa aj trafil do môjho vkusu :D to by tiež veľmi zavážilo, lebo by som vedela, že má pozná a dobre :)
Čo by na tom malo byť gýčové? Tomu sa jednoducho poteší každá žena, každá žena má rada pekné šperky a poteší sa im :) A nemusíš jej kupovať niečo čo má každá druhá, tak jej kúp nejaký originálny šperk, nejaký extravagantnejší :)
nie je to take gycove uz, tie sperky? chcel som skor nieco vynimocnejsie pre nu, nieco co nedostane kazda druha zena pod stromcek
Čo by si už chcel kúpiť žene? No jedine šperk nejaký drahší a kvalitnejší :) Teda v prípade, že tak niečo nosí a má aj príležitosti na to aby si mohla dať také šperky na seba :)
Podľa mňa by nebolo od veci aj keby sa jej spýtal ak nevieš po čom túži, aby si nekúpil niečo čo jej bude na nič alebo sa jej nebude páčiť. Alebo ak máš kontakt na nejakú jej kamarátku tak sa skús spýtať jej
zdravim potreboval by som tak isto poradit s darcekom pre priatelku, sme spolu uz tri roky, vo februari vlastne uz styri :D chcelo by to uz asi nieco poriadne, patri sa po takej dlhej dobe. take zakladne veci ako nejake balicky s nejakymi hygienickymi potrebami to uz mam, chcela este jednu drahsiu kabelku, tu si aj sama vybrala, len som ju zaplatil ale chcel by som ju aj niecim prekvapit, dik dopredu za vsetky tipy
Ja som priatelke kúpil hodinky na www.24time.sk ale priznám sa, že to nebol moj nápad, ale dostal som presné požiadavky, kde a čo kúpiť. Samozrejme som pridal aj prekvapenie, čo nebolo na zozname :)
Tak co ste nakoniec kupil? Moj priatel sa vytiahol a dostala som neuveritelne peknu kabelku. Sondovala som a zjistila, ze ju kupil na novakabelka.sk, tam som zatial nic nekupovala, ale teraz mam niekolko kabeliek, ktore by som si tam chcela kupit. Maju ozaj krasne.:-)