Ahojte tento rok mi to volako mešká z nakupovaním darčekov. Všetkým som už kúpil okrem mojej priatelky. Rozmýšlal som žeby sme si kúpili niečo čo by nás spájalo alebo niečo spoločné neviete mi poradiť prosím vás. Na cene nezáleží
Vianočný darček pre priatelku
vynimka potvrdzuje pravidlo ;)
tak pozor hej :D ja som to pochopil celkom rychlo :D ani mi nebolo treba to povedat 300 krat. dokonca som sa k tomu nejako sam dopracoval
Ono to je o chlapoch známe, že im náznaky vôbec nič nehovoria, musíš mu to všetko povedať na rovinu ;) Ja som to pochopila už dávno
dostala konecne :) keby som vedela, ze na to staci rozhovor tak to urobim uz davno. nie, ze by sa mi tie darceky pred tym nepacili, mame kopec zazitkov ale na taketo sviatky by som si obcas zelala aj sperk a to som mu povedala a evidentne to prijal dobre :)
Aspoň si jej ty kúpil čo chcela a ty si dostala čo si chcela? Alebo ešte len dostaneš? Teraz na toho valentína je to taký ideálny čas nie?
nemusis to citat, bud sa inspiruj alebo to nechaj tak :)
tak si to choďte teda riešiť valentínske darčeky niekam inam ;)
preco ta to tak stve? to je jedno ci je to vianocny darcek alebo valentinsky, narodeninovy tak ked sa pyta hadam poradime nie
ked mne t prislo take zvlastne, ze by som mala hovorit priatelovi, ze chcem to a to na narodeniny, hlavne ked islo o taketo drahsie veci
tak to už budete môcť konenčne ukončiť vianočnú tému nie? ;)