rychlovarna kanvica

Príspevok v téme: rychlovarna kanvica
kuchyna

Dobry vecer,
prednedavnom som kupila rychlovarnu kanvicu. Po odbaleni som si vsimla , ze dost citit umelu hmotu (jasne ved je z nej vyrobena..) tak som niekolkokrat prevarila v nej vodu,nechala som ju len tak aby vetrala, no ten zapach citit este vzdy. mate niekto nejaky napad , co by som s tym mohla zrobit ?
dakujem pekne

Silvinecek

Ja som si ju bola vyzvidhnut na predajni takze som nemusela platit ziadne postovne ani nic navyse, takze som ju mala za 18 eur a to si myslim, ze je v pohodicke, za taku klasicku kanvicu a vodu zohreje za chvilocku

Silvinecek

Tak ja uz mam vybratu, dnes som si aj po nu bola. Nakoniec som si iba taku obycajnu sencor objednala ale pacila sa mi dizajnovo a vobec nebola draha. tak som si ju normalne v elektre cez internet objednala a bola som si ju dnes vyzdvihnut na predajni

elizza

To je ale dost velky rozdiel podla mna. Ja som napriklad teraz videla v akcii nejaku kanvicu aj za 12 eur taku obycajnu. Ale je pravda, ze mne by taka draha bola asi na nic, ja by som to nevyuzila

humienka5

len to asi nie kazdy vyuzije, taky bezny clove tomu asi jedno na aku teplotu mu zohreje vodu ked si sem tam caj alebo kavu zaleje

Silvinecek

to ja prave neviem co by som chcela. proste pokazila sa mi kanvica a premyslam nad tym, ze by som miesto kanvice kupila nejaky kavovar a ked by som potrebovala vodu na caj a podobne, tak by som to normalne cez ten kavovar zohriala

patrici77

neviem aku znacku by si si mozno predstavovala lebo aj od toho to zalezi. ale co ja viem tak u obycajnu kanvicu si vies podla mna kupit aj tak za 15 - 20 eur a tieto kde sa da teplota nastavit ti zacinaju niekde mozno okolo 40 - 50 eur tie lacnejsie takze asi tak nejako si to mozes predstavit