Dobry vecer,
prednedavnom som kupila rychlovarnu kanvicu. Po odbaleni som si vsimla , ze dost citit umelu hmotu (jasne ved je z nej vyrobena..) tak som niekolkokrat prevarila v nej vodu,nechala som ju len tak aby vetrala, no ten zapach citit este vzdy. mate niekto nejaky napad , co by som s tym mohla zrobit ?
dakujem pekne
rychlovarna kanvica
marrae vyber si taku ako vyhovuje tebe :)
oto96 kazdeho vec vies ako. mne stacila taka jednoducha tak som si kupila taku. ak je niekto taky odbornik na caje, kavy a neviem co dalsie a vyuzije to tak nech si kupit taku
Marrae normálne kúpiš aj za menej ale ja som práve chcela takú aby sa tam dala teplota nadstaviť :)
myslis tych 50 eur? to je podla mna celkom dost ale zase ked niekomu zalezi na tom, ze ma rad tie specialne caje a tak, asi je to dolezite no
to som si inak aj ja vsimla, lebo minule som dostala hroznu chut na toasty tak sme si len v rure urobili ale reku kupime si toastovac. a mali v hypermarkete ze v akcii za 25 eur to mi prislo akoze celkom dost aj :/
To nie je zase taka katastrofa ale pre niekoho to moze byt aj dost. Zalezi asi od toho co od kanvice ocakavas
vies co uplne najobycajnejsiu aku mali, sencor to bola este aj v akcii, tak fakt za par eur a ved uz ju mame dlho, vodu zohreje a neviem co ine by som mala este potrebovat
A aku si kupovala?
my sme tiez teraz kupovali v elektre a za par eur, to uz je teraz podla mna taka samozrejmost, ze ak nepotrebujes nic specialne ako pisali tak sa nemusis bat. ja co som bola prekvapena skor tak z cien toastovacov :D Tie mi pridu fakt nezmyselne drahe
neboj sa, taku obycajnu kanvicu kupis teraz aj tak do 20 eur, mozno aj menej ked si najdes nejaku akciu :)