Dobry vecer,
prednedavnom som kupila rychlovarnu kanvicu. Po odbaleni som si vsimla , ze dost citit umelu hmotu (jasne ved je z nej vyrobena..) tak som niekolkokrat prevarila v nej vodu,nechala som ju len tak aby vetrala, no ten zapach citit este vzdy. mate niekto nejaky napad , co by som s tym mohla zrobit ?
dakujem pekne
rychlovarna kanvica
a co tak priehladna kanvica, tam bude vidiet, ze voda vrie a nebude musiet chytat kanvicu, len naleje vodu do hrnceka :)
Ja som videla takú, že svetelne signalizovalal, teplotu vodu. No ako to funguje neviem, či svieti celý čas kým je voda horúca alebo len kým sa varí :/
ano taku, otec je nepocujuci a potrebujem pre neho kupit kanvicu, no ako si neviem nic vhodne najst. vsetko len klasicke kanvice a to nie je to co hladam :/
Asi myslíš sluchovo postihnutéhe, že? No neviem či niekto už vymnyslel aj takéto kanvice, pred sa len ako by signalizovali to , že je voda zovretá a že je horúca. Toto na trhu asi chýba :/
ahojte, potrebujem poradit s vyberom kanvice, ale pre zvukovo postihnuteho muza. existuje na trhu nieco take? Mal kanvicu ktora bola obycajna a parkrat sa na nej opalil, ked ju chytil aby vedel, že je voda teplá :/
nevies mi povedat cislo alebo podla coho ju najst? vcera vecer sa nam pokazila kanvica a ja rychlo potrebujem kupit novu
Som rada, že som pomohla, dúfam že sa bude páčiť :) A kúp radšej víno alebo niečo sladké, podľa toho čo sestra preferuje :)
dakujeeem, idem ju hned teraz pohladat, uz ma zacina tlacit cas a chcem aby prisla vcas, bol by to trapas ako svet keby pridem s prazdnimy rukami, myslite ze jej mam kupit este niec okrem toho, vinaalebo kvety?
Ja ju mám, moja stála ako 30€ pred pol rokom, stále vyzerá ako nová, ak ti to pomôže, tá moja je značky sencor ,skús pohľadať na malle alebo haureke.
ahoj zuzanka98, uz ju mas? prosim nemas fotku alebo link aku si to kupila? nakoniec som prezradila, ze co im chcem kupit, tak povedala super len este najst taku do ktorej sa zmestim, nasla som len drahe :/ a uz ked som sa prekecla ,tak by som im ju kupit mala