rychlovarna kanvica

Príspevok v téme: rychlovarna kanvica
kuchyna

Dobry vecer,
prednedavnom som kupila rychlovarnu kanvicu. Po odbaleni som si vsimla , ze dost citit umelu hmotu (jasne ved je z nej vyrobena..) tak som niekolkokrat prevarila v nej vodu,nechala som ju len tak aby vetrala, no ten zapach citit este vzdy. mate niekto nejaky napad , co by som s tym mohla zrobit ?
dakujem pekne

Silvinecek

Ako si ju predstavujes? Ma svietit alebo ma mat nejaky iny nevsedny tvar? Dizajn je roznorody a kazdy povazuje za dizajnove nieco ine :) Mozno by bolo lepšie zvolit niečo klasickejsie trebars k farbe kuchyne alebo nerez ak maju nerezove spotrebice

hellkazuza

ahojte, potrebovala by som vybrat rychlovarnu kanvicu, ale nieco dizajnove, bude to darcek pre sestru ku kaloudacii a oni maju moderny dom tak chcem nieco stylove

Silvinecek

Nie nebojím :) som zistila že aj vysávač máme tej značky, úplne mi to vypadlo lebo nazov je už dosť ošúchaný a vysávač má 8-9 rokov kupovali sme ho ako prvú vec do bytu ked sme presťahovali :)

silvusiq

Mamina má kanvicu od Sencor a už ju má nejakých 8-9 rokov a stalé funguje bez problémov, jediné čo s ňou robí je že ju vyvarí kvôli vodnému kameňu, ale to robím aj ja a to mám kancivu za 45€.

manzelka

Prečo by sa mala báť, veď čo sa môže pokaziť na takej kanvici? Myslím že je jedno či stojí 100 alebo 20 účel splní a odíde tým že sa používa ale myslím že životnosť je tam rovnaká

Silvinecek

Janse sedi tam ako uliata :) velmi som spokojna s vyberom a hlavne s cenou, to je neporovnatelne, bola tam skoro taka ista ale o 10e drahšia ale vlastnosti tie iste :)