Dobry vecer,
prednedavnom som kupila rychlovarnu kanvicu. Po odbaleni som si vsimla , ze dost citit umelu hmotu (jasne ved je z nej vyrobena..) tak som niekolkokrat prevarila v nej vodu,nechala som ju len tak aby vetrala, no ten zapach citit este vzdy. mate niekto nejaky napad , co by som s tym mohla zrobit ?
dakujem pekne
rychlovarna kanvica
Vies co tato bola nieco cez 50 eur, ale videla som ju nedavno aj v akcii za menej takze ak ju budes chciet kupovat tak asi zalezi od toho kde ju vychytas za kolko :) Ale za mna sa isto oplati
Ta kolko stala teda?
Ved asi mas pravdu, pojdem popozerat ake maju ked skonci tento lockdown lebo vraj nemozu nic take predat teraz. Ale mne staci taka obycajna, nic specialne nepotrebujem
to chapem ale podla mna je to zbytocne fakt, ked si vezmes za aku cenu si mozes teraz kupit novu. a da sa jej zbavit aj ekologickym sposobom, nemusis ju hned vyhadzovat len tak do odpadkov
Kupila som ju asi za nejakych 65 eur aj nejake centy. Ale cos om pozerala tak tie ceny su fakt rozne a niekde ju kupis lacnejsie, niekde drahsie. Ved to poznas nie? Ja ju odfotenu nemam vobec prepac ale mozem ti poslat takto obrazok nech aspon vies ako presne vyzera, hadam ti to bude stacit
Tak mame ju uz dlho, nerada by som ju hned vyhadzovala :/
to sa ti akoze oplati? ved nova kanvica nestoji tolko ako das za tu opravu. pekne to zanes do elektro odpadu a kup si nejaku novu. ved ako dlho si ju uz mala?
Dobry den, prosim vas neviete mi povedat kde by sa dala vo Zvolene dat opravit rychlovarna kanvica? Robi to niekto?
kolko presne stala ta tvoja prosim ta?
a bude ta fotka?
Tam kde sme boli bol celkom fajn vyber tak som tam aj stravila dlhsiu dobu ako som chcela :D Ale nakoniec som vyberala medzi dvoma ale obe boli sencor a obe mali tu funkciu, ze si mozes nadstavit teplotu. Ale nakoniec som taku elegantnejsiu priesvitnu vybrala. Moja mam mi ju hned ofrflala, ze mi tam bude vidno ked tam budem mat vodny kamen ale mne sa hrozne pacila :D