rychlovarna kanvica

Príspevok v téme: rychlovarna kanvica
kuchyna

Dobry vecer,
prednedavnom som kupila rychlovarnu kanvicu. Po odbaleni som si vsimla , ze dost citit umelu hmotu (jasne ved je z nej vyrobena..) tak som niekolkokrat prevarila v nej vodu,nechala som ju len tak aby vetrala, no ten zapach citit este vzdy. mate niekto nejaky napad , co by som s tym mohla zrobit ?
dakujem pekne

zuzanka98

ano je to sklo, vcera som si taku objednala v elektre a dnes idem po nu ak stihnem :) myslim ze ´je to taka kanvica co sa hodi do kazdej kuchyne ked ze ma na sebe take prvky ako sklo a plast :) ta co som objednala dokonca aj svieti podla nastavenia teploty

bozinka55

myslim ze je to sklo, takle to vysoko odolne voci teplu. co sa tyka vodneho kamena asi zavidi aj od tvrdosti vody ale niektore tie nove typy kanvic uz maju v sebe filter pre zachytenie necistot a usadenin. a zase vycistit kanvicu octom alebo pripravkom trva len chvilu

hellkazuza

nie taku ako cajnik nie, to sa mi tam vobec nehodi,nasla som jednu co aj svieti, da sa nastavit aj teplota, je taka priesvitna. neviete z coho je to priesvitne? ci sklo alebo nejaky plast? a ci tam vidno vodny kamen, asi by to casom neposobilo pekne keby tam vidiet usadeny vodny kamen.

Silvinecek

Mne sa pacila kanvica ktora vyzerala ako cajnik, bola nerezova a fakt bola pekna cena bola cca 30e ak sa dobre pamatam. No mne sa do kuchyne vobec nechodila :( vyzerala naozaj velmi dobre

bozinka55

ceny sa lisia od znacky a aj inych parametrov a materialov, to je tazko povedat, skús cez googlu a budes mat lepsiu predstavu o cenach

zuzanka98

pripojim sa k vam, ked ze su obchody a leltra zatvorene , nemam sa skym poradit.Zaujala ma to ze tu pisete ze sa na rychlovarnej kanvici da nastavit teplota.Kolko tak stoji taka kanvica?

marculienka55

za 50€ najdes kvalitnu kanvicu uz len najst tu ktora sa ti bude pacit, skus pozriet letaky na nete alebo priamo sez elektro ci heureku. Teraz su niektore kanvice uz take domakane ze si na nich nastavis teplotu aku pozadujes :)

hellkazuza

co sa tyka ceny tak dufam ze sa zmestim do 50€ a dizajn no myslim ze by sa im tam chodila ta priesvitna s nerezom alebo nieco taketo ale zatial som nesla ziadnu co by sa mi fak pacila a splnala cenovy limit. Co sa znacky tyka tak tam vobec neviem aku vybrat

matinka

myslim ze takou tou priesvitnou kanvicou nic nepokazis, mne sa to velmi paci, je to vkusen a hodi sa to kazdej kuchyne a niektore aj svietia :) zalezi kolko chces na nu minut :)

marculienka55

bolo by dobre napisat do akej ceny sa chces zmestit, lebo niektore tie kanvice su naozaj drahe az predrazene by som povedala :)