Dobry vecer,
prednedavnom som kupila rychlovarnu kanvicu. Po odbaleni som si vsimla , ze dost citit umelu hmotu (jasne ved je z nej vyrobena..) tak som niekolkokrat prevarila v nej vodu,nechala som ju len tak aby vetrala, no ten zapach citit este vzdy. mate niekto nejaky napad , co by som s tym mohla zrobit ?
dakujem pekne
rychlovarna kanvica
rozdiel je isto inak by ich nebolo tolko. ale je to v podstate ako pri vsetkom, zalezi aj na znacke, mas lacnejsie aj drahsie, potom pouzite materialy, mas samozrejme aj tie kde sa nastavit teplota vody, ze nezohrievaju vlastne len na bod varu a nic dalsie. ale vela ludi si aj tak vybera hlavne podla toho aby sa im hodila do kuchyne a k ostatnym spotrebicom
no mas kanvice ktore ti zohreju vodu na teplotu ktoru nastavis, potom mas dizajnove kusky ale v principe je to vsetko to iste kazda zohreje vodu :)
Je nejaky rozdioel v tych kanviciach vobec? alebo je to len cena a dizajn?
nechapem, chces kavovar alebo rychlovarnu kanvicu? ved ak chces kavovar tak si kup kavovar a teda ak si kupis taky co ti aj nahreje vodu tak potom asi kanvicu nepotrebujes. ale to uz mas potom podla mna trochu inu investiciu ako keby si si kupila kanvicu, kedze taku dobru kupis kludne aj do 20 - 30 eur
Kolko ste tak normalne ochotny dat za kanvicu? Neoplati sa uz teraz kupit napriklad skor nejaky multifunkcny kavovar napriklad?
Vies co teraz to mas asi nejlepsie ked si objednas tak, ze si das vyzvidhnutie na predajni alebo na vydajni, to byva vo vacsine pripadov zadarmo :)
A nevies poradit kde maju teraz dopravu zadarmo?
veronika ty az si taku chcela tak je to v pohode, ja by som to tiez asi moc nevyuzila ale moze to byt dobra vec ked si davas pozor na tie teploty pri priprave nejakych napojov
teraz aj akcie budu tak si vystriehni nejaku :) aj doprava bude zadarmo na vela miestach, uz je to fakt taka vec kde sa mozes rozhodnut kolko chces investovat
Ved jasne ja si vyberiem ako ja chcem ale poradit sa mozem ;) Ja skusim teda pozriet do tych 20 eur co mi radila terria, to by bolo tak akurat a teraz je vsade aj ten black friday