Dobry vecer,
prednedavnom som kupila rychlovarnu kanvicu. Po odbaleni som si vsimla , ze dost citit umelu hmotu (jasne ved je z nej vyrobena..) tak som niekolkokrat prevarila v nej vodu,nechala som ju len tak aby vetrala, no ten zapach citit este vzdy. mate niekto nejaky napad , co by som s tym mohla zrobit ?
dakujem pekne
rychlovarna kanvica
ja by som bola aj s obycajnou :) ale ocino bol rad, ked ju videl a aj pochvala sa mi usla miesto hundrania :) tak ze som rada, ze je on spokojny :)
budes sokojna, uvidis, ja som a za taku dobru cenu by som taku nenasla :) lebo inak tie dizajnove kusky su o nieco drahsie a pride mi zbytocne platiti 50e za kanvicu, ked mozem mat za 20€ a splni ten isty ucel :)
dakujem, znacku som si veru nevsimla. idem ju pohladat podla nej. dakujem za pomoc, urcite to ulahci otcovi zivot a hlavne bude menej urazov :)
ked ze je to znacka sencor, teda, aspon, ta na obreazku, tak by ju mali mat v elektre.treba len pohladat alebo priamo zavolat do elektra v meste ak tam mate :)
ja som nasla taku za 20€ na nete, ale tato svieti len jednou farbou, len ked je zapnuta, inak nie. posta ma sice vysla 5€ ale tak co uz. mozno ju budu mat v tvojom okoli aj na osobný odber, ale cena je dobrá, je naozaj pekna
Neviem čo je pre teba drahé, ale myslím, že sa dá nájsť taká tá stredná cesta. A objednávať to budeš aj tak ty nie? Tak že taká milosrdná lož o cene, nebude nevhodná :) Niektorí ľudia chcú veci príliš lacné, no neuvažujú, že tú vec budú používať dlhodobo a to platí aj o kanvici :)
jeeej dakujem vam, ja som uz bola v koncoch aku vybrat, tato by bola naozaj idealna, no asi nebude velmi lacna, ze :/ no budem to musiet nejako uhrat, lebo otec si ju chce kupit sam, no ja mu nemam problem ju kupit, no on nechce. viete mi teda povedat ako sa pohybuju ceny?
ta priehladna je z akeho materialu? a viete mi povedat, ci taku najdem aj v obchode alebo ju najdem len na nete? lebo ja neviem aku myslite ani ako vyzera :/ chcem mu ju kupit co najskor aby neprislo k dalsiemu zraneniu :(
Myslím že ta priehľadná by nebol špatný nápad