rychlovarna kanvica

Príspevok v téme: rychlovarna kanvica
kuchyna

Dobry vecer,
prednedavnom som kupila rychlovarnu kanvicu. Po odbaleni som si vsimla , ze dost citit umelu hmotu (jasne ved je z nej vyrobena..) tak som niekolkokrat prevarila v nej vodu,nechala som ju len tak aby vetrala, no ten zapach citit este vzdy. mate niekto nejaky napad , co by som s tym mohla zrobit ?
dakujem pekne

lienerka55

ja by som si kupila v elektre druhy a ak by mi vratili tu z reklamacie, nechala by som ju do zalohy :) ja som si kupila nedavno kanvicu za taku idealnu cenu a zatial fici, znacka je znama a ked som ju vyberala hladala som na nu recenzie ci nie je kazova :)

pisticka

Nechcem cakat na ich vyjadrenie, potrebujem novu kanvicu. Tato bola kupovana z nudze a uz to lutujem, potrebujem nieco lepsie a kvalitnejsie.

addulaa

Ja by som pockala, vacsinou sa reklamacia vybavi skor. Pokial to bol len chybny kus, mozes mat kanvicu ktora ti vydrzi roky. Alebo si vyber inu znacku ako bola tato :)

pisticka

Dnes som ju bola dat na reklamaciu, chceli mi ju vymenit kus za kus, ked ze naozaj nesla a nebola to moja vina.No ked som povedala, ze chcem vratit peniaze, povedali, ze ju musia teda poslat na reklamaciu :/ A ostalal som uplne bez kanvice :/

lienerka55

no neviem ci ti vratia peniaze :/ no ak budes kupovat novu, tak skus lepsiu znacku ako tu co si kupila teraz :)

pisticka

No 30 dni uz preslo, tak ze mi neostava nic len ju reklamovat. Budem sa snazit aby mi vratili peniaze, uvidime ci uspejem :/ A aku by ste mi odporucili novu? Nemozem ostat bez kanvice, mam elektricky sporak a zohrievat na nom vodu na kavu a caj je horor.

addulaa

Do 30 dni by ti ju mali vymenit kus za kus, ale pokial to bol nejaka chybna sarza, tak mozno odide tiez :/ Skor by som riesila tu reklamaciu a trvala na vrateni penazi.

pisticka

Ahojte, potrebujem radu. Pred mesiacom som kupila kanvicu v jednom elektre, cez predajne okienko. No kanvica sa pokazila, skratka nejde, nebola draha, no chcela by som ju vratit. Myslite, ze mi ju hned vymenia alebo budem musiet cakat 30 dni na reklamaciu?

zuzimulka

aj drahy mi povedal to iste :) ze si ju nechame ked tak a on si vezme nasu do prace, tak rozmyslam, ze ju kupim tiez :)