Dobry vecer,
prednedavnom som kupila rychlovarnu kanvicu. Po odbaleni som si vsimla , ze dost citit umelu hmotu (jasne ved je z nej vyrobena..) tak som niekolkokrat prevarila v nej vodu,nechala som ju len tak aby vetrala, no ten zapach citit este vzdy. mate niekto nejaky napad , co by som s tym mohla zrobit ?
dakujem pekne
rychlovarna kanvica
Ano existuje aj to. No uz su take cajniky, co su vlastne rychlovarne kanvice ale maju dizajn cajnika :) Niektore su naozaj pekne, no nehodia sa do kazdej kuchyne
Myslíš taký ten čajník čo tak píska? Alebo nejaký iný? vyrába sa vôbec ešte niečo také?
Potrebujem radu, zartiadujem si kuchynu v byta. Zijem sam a rozmyslam ci kupit cajnik alebo rychlovarnu kanvicu. Co sa vam viac oplatilo?
Ano suhlasim, bola som v elektre a kupila druhu kanvicu, ta prva sa este nevratila z reklamacie, ak sa vrati vezme si ju manzel do prace. Kupila som kanvicu a letaku a ide :) Za tu cenu sa oplatila
to co je drahe, nemusi byt hned aj kvalitne.a zase oni maju taky vyber, ze si vies vybrat vec za 20€ ale aj za 50 az 100€ zalezi co clovek chce
cena je sice dobra no ja osobne by som asi volila inu znacku, nehovorim, ze je zla, no az moc lacna na mna
To nie je zla cena, pojdem ju pozriet a uvidim ci ju kupim, kazdopadne dakujem
Ked ju potrebujes, skoc do planea, maju tam kanvicu Sencor za 12,99 dnes som listovala letak z tade. Myslim, ze je to dobra cena a znacka je tiez ok, je to znama znacka
A aku znacku by ste poradili? lebo ja nemienim dat viac ako 30€ za kanvicu, nepotrebujem dizajnovu ani nic extra, hladam funkcnost
treba zvolit v buducnosti lepsiu znacku :) ja som kupovala nedavno kanvicu a kupila som spokojna