rychlovarna kanvica

Príspevok v téme: rychlovarna kanvica
kuchyna

Dobry vecer,
prednedavnom som kupila rychlovarnu kanvicu. Po odbaleni som si vsimla , ze dost citit umelu hmotu (jasne ved je z nej vyrobena..) tak som niekolkokrat prevarila v nej vodu,nechala som ju len tak aby vetrala, no ten zapach citit este vzdy. mate niekto nejaky napad , co by som s tym mohla zrobit ?
dakujem pekne

pisticka

Ano existuje aj to. No uz su take cajniky, co su vlastne rychlovarne kanvice ale maju dizajn cajnika :) Niektore su naozaj pekne, no nehodia sa do kazdej kuchyne

erich360

Potrebujem radu, zartiadujem si kuchynu v byta. Zijem sam a rozmyslam ci kupit cajnik alebo rychlovarnu kanvicu. Co sa vam viac oplatilo?

pisticka

Ano suhlasim, bola som v elektre a kupila druhu kanvicu, ta prva sa este nevratila z reklamacie, ak sa vrati vezme si ju manzel do prace. Kupila som kanvicu a letaku a ide :) Za tu cenu sa oplatila

zuzimulka

to co je drahe, nemusi byt hned aj kvalitne.a zase oni maju taky vyber, ze si vies vybrat vec za 20€ ale aj za 50 az 100€ zalezi co clovek chce

addulaa

Ked ju potrebujes, skoc do planea, maju tam kanvicu Sencor za 12,99 dnes som listovala letak z tade. Myslim, ze je to dobra cena a znacka je tiez ok, je to znama znacka

pisticka

A aku znacku by ste poradili? lebo ja nemienim dat viac ako 30€ za kanvicu, nepotrebujem dizajnovu ani nic extra, hladam funkcnost