Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Henna

Mimi323

myslim že v DM majú všetky tieto odtiene, hennu dostať aj v Hypertescu, v takom maličkom ju u nás nemajú. Tu sú ešte raz odtiene henny
henna.eu

Lucinka33

Ano, hneda by mala byt pre teba najlepsia. A ked ti to nechyti na prvykrat, skus si ju davat pravidelne. Mne to chytilo az po niekolkych aplikaciach, ale ja mam tmavohnede vlasy, tak to preto. V DM maju len jeden odtien hnedej.

jumperka

no ja mam opvone hnede a chcem iba zvyraznit farbu takze myslis ze hneda bude asi naj ze?:..a maju vlastne aj nejake odtiene hendej?

Lucinka33

Ked do nej pridas nejake ine veci ako vela kakaa, citron a tak, malo by to stacit. Ked nic nepridas, asi to bude malo. Ides si dat hnedu?

jumperka

moja a myslis ze mi bude na 1.x stacit ta henna z DM??? bo sa bojim ist hned na nejaku fajnu:D a ja mam vlasy dlhe tak skoro po lopatky ..ymslis ze to balenie z DM mi bude stacit?

Lucinka33

Jumperka, no foto po hennovani by som mala, ale pred nemam kvalitne fotky, farbu vlasov tam vidno vidno velmi zle(este som nemala fotak:)) Chytilo mi to na taky hnedo-cerveny odlesk.

jumperka

dakujem mimi:) a lucinka33 nemohla by si mi poslat na mail foto tvojich vlasov pred aj po hennovani??? lebo ty mas take iste vlasy. ako ja

Lucinka33

lenca, podla toho aka henna, ta z DM urcite nie. Ale kvalitnejsie henny vraj kryju. Len tie je tazke dostat na Slovensku. A tiez je potrebna viacnasobna aplikacia henny, aby to chytilo. Vacsinou to vsak chyta na odtiene oranzovej a cervenej. Neviem ci take chces.