Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Henna

Lucinka33

wawawa myslim, ze oranzove ich nebudes mat. Najskor ti to doda taky hnedo-cerveny odlesk. Ale ked sa bojis, tak skus najprv na jednom pramienku. A mala som aj ciernu a ta takmer vobec nechyta, neoplati sa to. V tej ciernej je totiz malo henny, su tam nejake slabe nahrady.

wawawa

čaute baby. mám hnedé vlasy a chcela by som si dať hennu, hlavne kvoli regenerácii. ak si dám hnedú, budú mať nádych oranžovej? a ak by som si dala čiernu?

Mimi323

jupiterka, pokojne píš tu. No ja mám zase opačný problém - mám jemné vlasy, to preto že mám svetlé. Máš ešte nejaký problém s vlasmi?
Ak nemáš farbené vlasy, tak hennu určite vyskúšaj, na začiatok stačí aj tá z DM.
Ja som si od jednej pani objednala takú výživu na vlasy, je to niečo ako henna, je to indické a po nej mám také jemnejšie vlasy. Proste myslim že aj toto by ti pomohlo na tvrdé vlasy.

jumperka

som velmi rada ze tu je niekto kto sa tomu ja rozumie ale hlavne ze ma ochotu poradit:) mimi323-to je pisane hlavne tebe:) ja mam tmavohnede vlasy...dost tvrde ...co kebyze ti napsiem z mojho mailu??: by som ti poslala apson foto a mohli by sme si popisat neico cviac?

Mimi323

Vobec nechytá silno, henna len zvýrazní vlastnú farbu. Silnejšie chytí až po opakovanom použivaní. Akú farbu vlasov máš?