Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Henna

Mimi323

bezfarebná henna je fakt bezfarebná :) Prečo nechceš farebnú? Tá farebná nefarbí tak ako klasická farba, ale len zvýrazní tvoju prirodzenú rfarbu, resp. dá vlasom farebný odlesk. Akej farby máš svoje vlasy?
Ak máš suché vlasy, tak do henny pridaj žltok, a najlepší by bol aj kokosový olej. Ja si do henny dávam aj masku na vlasy Generu. Najlepšie je nechať si ju čo najdlhšie (aspoň 3-4 hodiny)
Ak ešte niečo chceš vedieť, tak sa pýtaj.

vlasok

a ta bezfarebna je fakt bezfarebna?:D lebo j amam suche vlasy a potrebujem ich trochu zregenerovat ale nechcem ich farbit..kto ma nejake skusenosti s tou bezfarebnou hennou?:) dakujem

LuSyLa

chcela by som sa opytat mam farbene vlasy a chcela by som zacat farbyt henou svoje vlasy mam spinavy blond ale farbim si ich palete farbou stredne hneda ale na mojich vlasoch vyzera skvor ako tmavo hneda chela by som si zachovat fabru ale zacat farbyt henou ale chytia mi len odrasty alebo aj farbene vlasy lebo nechcem mat odrasty ine aj vlasy inej farby mate s stym niekto skusenosti viete mi poradit ?niekde som citala ze len nefarbene vlasy chytia je to pravda?

markétka

ja si vlasy farbim hennou a zda sa mi to este lepsie jak s tymi skodlivymi inymi farbami,ktore mozno lepsie chytia ale vlasy su mnohonasobne suchsie...hennu farebnu-farbu si kupujem v tescu,tam je najlacnejsia,co viem...a bezfarebnu hennu som videla zatial len v DMku,ale tu som este nemala...

flauta14

ahojte a ako sa vlastne farbi hennou? LEBO ONO TO VYZERA AKO BLATO, VELMI RYCHLO CHLADNE A TUHNE A NEDA SA APLIKOVAT AKO KLASICKA FARBA NA VLASY.. VIETE MI PORADIT? DAKUJEM

18budo18

ahojte chcel by som sa spytat ze gde sa da zohnat henna na tetovanie a co stoji taka hena alebo niaka stranka gde to ej predajne dakujem poprosiim info zaslat na e-mail dakujem velmo pekne :-)

janka

ani ja som tu na slovensku nenasla, teda na nete hej, ale ked som prisla do toho obchodu tak mi povedali ze je na slovensku zakazana predavat. Fest blbost. Si to poplietli s tymi dvomi druhmi na vlasy ci co to bolo. No co uz, aspon z ciech ked uz nic :-)