Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Henna

vlasok

ako vies:DD ved osm ti foto este neposlala..inac mozno by som na zaciatok predsa len skusila tu hennu z DM..ja to vazne chcem upllne len trosicka..co najmenej nafarbit idem ti poslat tu foto:)

Mimi323

vlasok, pokojne mi môžeš poslať fotku. Vyber si odtieň, ktorý nie je do červena, z toho vzorkovníka je to napr. hnedá, ale táto henna ti nechytí silno, to sa báť nemusíš.
Lepšia henna ako z DM je Henna Lush, ktorá je oveľa lepšia, dá sa kúpiť v BA alebo cez net, tá by ti určite chytila silnejšie.

vlasok

dakujem...a este neico nechyti mi to na nejaku divnu farbu??ja neviem cervenu napr..mozem ti poslat fotku mojich vlasov na mail..:) lakava ponuka:)

Mimi323

Dila a nechaj si hennu čo najdlhšie na vlasoch, do henny pridávam žltok, kokosový olej a šťavu z citróna. Najlepší deň na hennovanie podľa lunárneho kalendára je znamenie leva, najbližšie to bude 4. a 5. apríl, vtedy chytá henna najlepšie. Ja si hennu nechávam na noc.

dila

Dik, vyskusam, este tyzden pockam, lebo ich mam farbene:-) To mi je jasne ze ked su roztiepene konce, nepomoze nic, len ich ostrihat.

Mimi323

Dila, dá sa dať aj na farbené vlasy, ale musia byť 4 týždne od farbenia. Mne to na končeky pomohlo, samozrejme ti to končeky nezacelí, ale keď mám podstrihnuté vlasy, tak sa už neštiepia.

Mimi323

henna.eu
tu sú odtiene henny.
Ale keď sa bojíš farebnej, tak na začiatok si daj bezfarebnú. Alebo daj jeden sáčok bezfarebnej a jeden sáčok farebnej. Mne sa zdá, že farebná viac vyživuje.

dila

No pokial ja viem, tak henna chyta do oranzova, ale nemam osobnu skusenost. Da sa pouzit aj na farbene vlasy, alebo len na prirodne?? Ja mam dost znicene konceky, tak by som to rada vyskusala.

Mimi323

nezničia sa ti vlasy, henna je na to, aby vlasy vyživila. Je to prírodná farba, takže žiadna chémia. Neodrastá ako klasická arba, ale postupne sa vymýva. Po mesiaci a pol až dvoch ju máš dole.
Hnedé odtiene henny majú večšinou taký červený nádych, lebo henna je červená. Čo sa týka farby, tak ti to nechytí silno, len ti zvýrazní farbu. Často to ani nevidno, hlavne po prvom použití.

vlasok

ja sa strasne bojim toho ze mi ta henna chyti na nejaky zmutovany odtien..ja mam tmavo-hnedu povodnu farbu vlasov...a este sa bojim toho odrastania...a toho ze si to budem musiet potom farbit pravidelne..a neznicia sa mi tym vlasy?:DD je toho vela prepac:D