Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Henna

ehm ehm

môže sa henna dávať aj často? napíklad raz za týždeň, samozrejme nie vkuse, ale či by mi to proste neublížilo ked by som si to dala a o týždeň znova, dík

Lucinka33

Ja tiez tak raz mesacne. Chcem si dat tento vikend, budem mat cas. Hennu si mozes davat ako casto chces. Citala som, ze niektore baby si davaju aj viackrat do tyzdna, ale to je podla mna uz riadny extrem :)

Mimi323

Ja raz za mesiac. Po tom mesiaci si to vlasy samé pýtajú :) lebo ta hena sa vymýva a po mesiaci je najlepšie ak ju obnovíš.

Lucinka33

Hej Mimi, mas pravdu, na prvykrat nic nebolo vidno, az potom po niekolkych aplikaciach to chytilo farbeny odlesk a aj viac lesku. To preto, ze henna nedokaze prekryt tak tmave vlasy. Ale ten odlesk sa mi velmi paci.

Mimi323

klarka ale nečakaj zázraky, na prvýkrát to chytí tak light, vlasky sa uplne uzdravia po pravidelnom henovaní. Pamätám si, keď si Lucinka dala prvýkrát hennu, tak sa mi zdá, že bola trocha sklamaná, ale hennuje sa dodnes a podľa mňa jej až teraz vidno výsledky, či ako Luci?

Mimi323

klarka, viac ti to vyživí, na prvýkrat ti to nechyti ostru farbu, ale len jemne. Mala by si si to nechať apoň 4 hodiny. A odrastať ti to určite nebude, henna sa vymýva.