Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Henna

Lucinka33

Klarka, nechyti to na prvykrat podla mna. Ale je to na tebe, hneda henna by myslim bola pre teba fajn alebo ta bezfarebna.

klarka12

Fuha:-), dakujem baby. Lucinka, ostatne vlasy mam nefarbene a tmavo hnede. Ja to teda skusim a Mimi, ja by som praveze nechcela, aby mi to moc chytilo, lebo si to chcem dat hlavne koli regeneracii a vyzive a neplanujem si ani v buducnosti farbit, takze by som bola nerada, keby mi nieco vyrastalo alebo tak...:-)

Mimi323

klarka, keď si si pred troma týždňami davala len šampon, tak je to v pohode. A ak si dáš tento víkend hennu, tak by ti to malo chytiť lepšie ako obyčajné dni, lebo mesiac je v znamení leva (v sobotu aj v nedeľu) a vtedy henna dobre chytá.
V pohode si daj aj farebnú, na prvýkrát henna nechytí ostro, ale len tak jemne. A nechaj si ju čo najdlhšie, čím dlhšie si ju necháš, tým viac ti vyživí vlasy. Do henny si pridaj aj šťavu z citrona, zltok, prípadne aj kokosový olej ak by si ho mala. Hennu dávaš na umyté vlasy, zmývaš ju šamponom (dvakrát určite) a nato daj masku alebo balzam ako si dávaš vždy.
Inak ja si nechávam hennu na noc.

Lucinka33

Este raz som si to precitala a doslo mi, ze ich nemas blond, ale su cerveno-oranzove :) No tak skus tu hennu. Aku farbu by si si chcela dat? a Zvysok vlasov, tie nefarbene mas akej farby?

Lucinka33

To je uz zlozitejsie, zaujimavy mix :) Myslim, ze mozes, ale daj si radsej bezfarebnu hennu, neviem ako by na farbene blond vlasy chytila farebna henna. Ked sa bojis, tak skus najprv na jednom pramienku :)

klarka12

takze, ja som si asi tak rok aj nieco spodne vlasy (asi ta stvrtina) odfarbovala na blond a farbila na cerveno. ale je tomu uz asi tristvrte roka, co si to nechavam odrast, len je to stale take cerveno oranzove tie spodky a asi tak tie 3 tyzdne dozadu som si na ne davala farebny sampon, tak ak chapes, tak skus teraz ci mozem...:-)

Lucinka33

No ked uplynuli cez vikend tie 4 tyzdne, tak ano. A na aku farbu si si farbila? Lebo ked na tmavu, tak si mozes dat kludne. Ked svetlu, tak este pockaj, aby ti to nechytilo na zeleno :) A umyjes ju klasicky so samponom a balzamom alebo maskou potom. Posobit ju nechaj tak dlho ako chces, cim dlhsie tym lepsie. Minimalne tak dlho, ako je v navode na krabicke.

klarka12

a ked som si asi tak 3 tyzdne dozadu davala farebny sampon , ale len na spodne vlasy, tj asi stvrtinu vlasov, mozem si aj tak uz cez vikedn dat hennu? a este otazocka, ako dlho ju mam nechat posobit a potom si mam umyt vlasy samponom + balzam ako obycajne, ci len cistou vodou, ci ako?

Mimi323

binka, buď si vyberieš chemickú farbu alebo hennu, kombinovať aj jedno aj druhé sa nedá. Buď chceš mať zdravé vlasy alebo farbené.

Lucinka33

Binka, existuje aj bezfarebna henna, ale po farbeni vlasov treba pockat 4-6 tyzdnov. Henna sa neodporuca kombinovat s chemickymi farbami. Je jedno ci sa jedna o bezfarebnu alebo farebnu.