Henna

Lucinka33

Klarka, v pohode si mozes dat farebnu hennu - hnedu. Ja mam tiez tmavo-hnede vlasy a prvykrat, ked som si ju dala, nebolo nic vidiet. Az po niekolkych aplikaciach vlasy dostali taky hnedo-cerveny odlesk. Takze sa neboj. Chyta to velmi slabo a ta z DM sa vymyva a pokozku nefarbi.

ln

klarka,skrvny napr. z normalnej farby alebo aj henny sa daju odstranit pletovymi vodicami s obsahom alkoholu,ja mam osvedcene tieto-kvalitne za priaznivu cenu 60 ml/0,7€

www.alpa.cz

klarka12

ahojte, rada by som sa spytala, ci sa henna vymyva alebo ako to s nou vlastne je? ja mam tmavo hnede vlasy, nefarbene a chcela som si dat koli regeneracii bezfarebnu hennu, ale ako tu citam, tak pisete, ze ta farebna lepsie regeneruje, ale ja by som si nerada zacala farbit vlasy alebo aby mi zacali odrastat a bolo to vidno, tak ak budete take zlete skuste mi odpovedat, ci bezfarebnu, ai ist do tej hnedej. dakujem

Lucinka33

angelinaa je pravda, ze ked je henna riedka, tak steka. Ale zas ani hustu ju nerob, lebo sa tazko potom nanasa. Najlepsie je nieco medzi tym. A mam pocit, ze ked je redsia, lepsie chyta.

Mimi323

rukami. Máš tam rukavice, igelitové. je to ako blato, takže je to celkom v pohode. A aj keď ju nenanesieš rovnomerne, tak ona sa aj tak nejak rozleje po celých vlasoch :)