Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Henna

Lucinka33

Zmatena, ked nechces kupovat cez net, tak jedine henna z DM, 33g stoji 2,98 €. Potom, ak si z BA, v Auparku maju hennu Lush, ta ma 325g a stoji 13,40 € (Vystaci asi na 2-3 aplikacie). Mne sa este podarilo kupit Hennu Hima-laya v Nitre, 85g stoji 6,18 €. Ale este som si ju nedavala, tak neviem, aka je.

mika1821

ahojte baby, ja som si dala uz dvakrat na vlasy henu pricom som zmiešala hnedu s ciernou.moja prirodna farba je skor taka myšacia a chytilo mi to na ryšavo.použila som tu henu z drogerie kde je krabičke taka ženska tvar velka a na každej je rovnaka...neviete ktora hena je silnejšia?či by mi zafarbila tu rysavu na tmavohnedo?alebo či to pojde prefarbit obycajnou chemickou farbou?mne rysava vobec nejde:((

zmäťená

baby ja uz som z toho fakt zmatena..potrebovala by som poradit teda asi hlavne od tych skusenejsich ze: kolko stoji kazda zo znaciek hienn( DM, Lush, Hennacolor) lebo si fakt neviem vybrat..a este kebyze mi napiste pls kde kazdu s tych hienn kupim..ale hlavne nie cez net:)) tak kto to pozna napiste prosim..dakujem veeeelmi veeelmi moc...

sweet_lolitta

No, mne sa tiez smial, ked videl zelenu zmes na mojich vlasoch :)) Ja som doteraz mala k dispozicii kamosku, natrela som si to v podstate aj sama, priatel mi obcas pomohol len tym, ze skontroloval, ci to mam v zadu vsade na hlave a kamoska mi pomohla o par hodin s vymyvanim. Ja vymyvam najskor tak, ze vodu s bahnom, ktora mi tecie z hlavy davam do vedra a to vylejem do zachodu, lebo sa mi uz ucpal odtok...kamoska odnasa tie vedra...:D chuderka

Mimi323

ta to je super, to musím povedať manželovi, lebo on vždy dudre keď si dávam hennu, ale to len preto, že potom máme od toho celú kupelňu a aj keď to upracem, tak väčšinou ešte ostane nejaký ten fliačik na zemi alebo na vani. Mám to dosť ťažké, lebo mám dlhé vlasy, skoro po pás a dávam si to sama.

sweet_lolitta

No, nijako :) Povedala som mu, co je henna, a ze mu to pomoze. On suhlasil s vyskusanim, vobec neprotestoval a odvtedy v pohode :)) Davam mu do nej kavu silnu na prekrvenie a kakao na hydrataciu a je spokojny, lebo hlava mu aj pekne voni :D

Mimi323

alinka, na prvýkrát z nej ryšave vlasy určite mať nebudeš, lebo nechytá silno a keď si vyberieš dobrý odtieň tak to bude OK.

allinka

aj by som si dala hennu..ale som citala ze vela bab naozaj ma z nej rysave vlasy aj ked si davali hnedu hennu na hnede vlasy.((

Mimi323

ehm, henna nepoškodí, môžeš si ju dať ako často chceš.
Sweete lolita, tvoj priateľ si dáva na vlasy hennový zábal? To ako sa ti podarilo presvedčiť ho?

sweet_lolitta

moj priatel si dava ten zabal kazdy tyzden, lebo ma lupiny a po tomto zabale, vzdy zmiznu, no na udrzanie si to placa na hlavu 1x tyzdene.