Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Henna

Lucinka33

Este nie, ale Lush chcem skusit, ked sa mi ju podari kupit konecne :) ale mam kupenu hennu Hima-laya, tu si dam asi o mesiac, tmavohnedy odtien. Ano, mam tvrde hrube vlasy a pouzivam momentalne sampon Alverde aloe a ibistek :)

zmatena

a inu si ani neskusala??napr.lush alebo inu znacku proste..a niekde som sa docitala ze mas tvrde vlasy..ja mam tie..aky sampon pouzivas?

Lucinka33

Davala som si vacsinou hnedu. Skusala som si dat aj ciernu zmiesanu s hnedou, ale nejaky rozdiel som nepostrehla. Ta cierna takmer vobec nechyta. Potom raz som si dala aj gastanovu a parkrat aj tu bezfarebnu.

zmatena

no neviem aka je to znacka tej henny...na bud. tyzden sa tam az pojdem kuknut tak by som potom napisala..a ja mam tmavohnede vlasy..a aky odtien tej henny z DM si si davala?:)

Lucinka33

zmatena a aka znacka tej henny to je? Nie je to tiez ta holandska prirodna kozmetika Hima-laya? A akej farby mas vlasy? Lebo ja mam tmavohnede a zatial som si davala vacsinou tu hnedu z DM a nemam rysave vlasy, mam len taky hnedo-cerveny odlesk. A aj ten odlesk bol az po niekolkych pouzitiach. Takze ak mas tmave vlasy, nie je sa coho bat :)

zmatena

kamaratka hovorila ze u nas otvorili v OD prior ( v TN) nejaky shop kde predavaju straasne vela prirodnej kozmetiky a pol obchodu su vyrobky z henny..mozno tam nieco najdem:) a dakujem teda..ja som myslela ze najskor n 1.x by som vyskusala tu hennu z DM..ale ako tu pisala kolegyna podomnou ..neviem neviem teda....rysavu farbu vlasov teda naozaj nepotrebujem:)

Lucinka33

Mika, to si si davala tu z DM? Myslim, ze by ti ju prekryla henna Lush, ta chyta vraj na tmavohnedo. Odtien Caca Brun alebo Caca Noir (ta je takmer cierna}. Ale este som to neskusala, len som citala, ze tak to chyta.