Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Henna

kjarin

Po tom, ako som si prestudovala tuto diskusiu, rozhodla som si zafarbit vlasy henou z DM, odtien hneda.

Bala som sa, ci mi to nechyti na oranzovo, ako slecne predo mnou, tak som to radsej najprv vyskusala na jednom prameni. Musim povedat, ze nejaky zazrak mi to s vlasmi neurobilo, ale to asi preto, ze som to po dvoch hodinach dala dolu. Tie odrastene mi mierne zafarbilo na zlato-orieskovu. Dost zvlastny odtien, ale nekrici to velmi. Som rada, ze sa mi menej mastia vlasy. Planujem si nabuduce dat tu od Lush. Len neviem, ci si vybrat caca Brun alebo Marron. Ta marron bude asi viac do cervena, ze? Vyzera to byt taka tabulka ako cokolada. Musi sa to rozdrvit alebo ako?

Lucinka33

Mimi fakt sa ti robili chrasty? Mas asi velmi citlivu pokozku. Mne sa nastastie nerobili chrasty ani z chemickych samponov, tak neviem.

zmatena

mimi323: ano ale ty mas jemne vlasy a ja tvrde..cize asi ostanem pri ibisteku..ale teraz si chcem kupit ibistek a ten citronovy kondis

Mimi323

Ja k tým šamponom, mne sa z ibišteku a z toho s olivami robia chrasty po hlave, tak používam ten na citlivú pokožku a je v pohode, aj vlasy mám dobré. Je biely so zeleným vrchom.

zmatena

musim prestriedavat sampony kedze mam suche vlasy...a to je v podtstate jedno ake mas vlasy ale ked pouzivas stale jeeden sampon on straca ten svoj ucinok...

mika1821

baby kupila som si dnes farbu na vlasy bez amoniaku nejaku hnedu...vcera som si farbila tou henou a chytilo mi to naryšavo..mate stym niektora skusenost?mozem si tu farbu dat dnes uz na vlasky?

zmatena

aj ja som ho mala ale musela som prestriedat ale na bud.tyzden ho idem znovu kupovat..je super mam po nom celkom v poho vlasy...a teraz mam glisss kur oil nutrive ..no nic moc!