Henna

wawawa

no, kúpila som ju, ale som úplne mimo z toho že po aplikácii si mám umyť vlasy šampónom henna. to kde mám kúpiť? a je to nutné? nemôže to byť iný? :-O

kellys

binka, s tym, ze si si farbila vlasy pred 5 mesiacmi by nemal byt problem, to uz je dost dlha doba. kedze mas blond vlasy, tak henna by ti chytila silnejsie nez na hnede a mohla by si skoncit ako mrkvicka (btw toto sa stalo mojej kamaratke) lenze ona mala farbu z Lush a tie chytaju dost silno :)

binka

ahojte,myslite ze by som si mohla nafarbit hennou ked som si farbila farbou,ale pred nejakymi cca 5timi mesiacmi?a aku by som si mala dat,ked mam blond vlasy a vyrastaju mi take slabucko hnede?

Mimi323

Angelina, budeš mať zlatý odlesk, ale nerátaj, že budeš mať svetlé vlasy. A na prvýkrát to chytí slabučko, treba dávať hennu pravidelne. už na druhý - tretí krát chytí silnejšie. A treba ju nechať čo najdlhšie.

cheatet

angelinaa, nič. Buď ti to nechytí vôbec, aleb tvoje vlasy zísyjú krásny zlatistý nádych. Každoádne budú pevnejšie a zdravšie.

lola13

Ahoj neviete ako chyta cierna henne z dm dala som si hnedu ale chytila tak do rysavkasta a je by som to chcela bez toho rysaveho odtiena a na kolko si ju mam dat tu hnedu som si davala na celu noc.

sweet_lolitta

Ja som si ju vzdy nakrajala na malinke kusocky a zaliala vrelym cajom alebo vinom a miesala varechou, az kym sa kazdy kusok nerozpustil.

Lucinka33

kjarin, nemam sice osobnu skusenost s Lush, ale tiez by som si chcela dat tu Brun. Podla toho, co som citala, tak by mala farbit pekne na tmavohnedo. Niektori pisu,ze tiez ma jemne cervene odlesky. A ta Marron je asi fakt viac cervena. Je to taka tmava gastanova. A musi sa nastruhat alebo rozpustit v horucej vode podla toho, co som nasla na anglickej stranke Lush: www.lush.co.uk