Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Henna

wawawa

hej, viem, lenže mne velmi vybledajú konce vlasov a s tou palettkou sa to dá vytónovať, aby to tak nevyzeralo...

Mimi323

wawa a prečo si chceš dávať chemickú farbu? Nie si spokojná s hennou. Ak si si to dávala prvýkrát, tak ti to nemuselo chytiť silno, ale na budúce to bude lepšie a lepšie.

wawawa

no, ja som si dávala hnedú, predtým som mala tiež hnedé, ale také čudné :D povedala by som také dozelena :D a mne to vobec nechytilo dočervena

julik tu je vzorkovník www.naturshop.sk

a ešte som sa chcela spýtať, čo myslíte ak by som si dala na vlasy toto: palette.starostlivost.sk
(je to bez amoniaku a peroxidu) urobilo by to niečo s tou hennou?

Mimi323

Julik opýtaj sa wawy, aký odtieň si dávala. V DM sa dá zohnať henna, je tam viac odtieňov. Problém je v tom že henna ako bylinka farbí do červena. Podľa mňa červený odtieň nemá hnedá (tá najtmavšia, ale nie čierna)a hena LUSH Caca brown by mala byť čokoládovo hnedá, ale tá sa dá kupiť v BA alebo cez net. Al ak si hennu ideš dávať prvýkrát, tak ti na začiatok stačí tá z DM. A rátaj s tým, že na prvýkrát to nechytí silno, len taký odlesk, lebo henna nechytá ako klasická farba, ale postupne po viacerých aplikáciach.

julik.

baby, ked mam bledo hnede, velmi bledo hnede a chcela by som trochu tmavsiu,a le v ziadnom pripade nie do cervena, ci rysava je henna pre mna vhodna?? a aka znacka a aky otien, lebo vazne sa bojim aby nebola cervena...

wawawa

mno takže je to super! farba sa mi zmenila na takú čokoládovejšiu, čo je úplne super a mám aj väčší objem (velmi si od toho neslubujte, mám prirodzene husté vlasy) a cítim že ich mám pevnejšie. juuj,stálo to za to! nebudúce dávam znova! :)

Mimi323

wawa, nemusí to byť šampon henna :) To tam dávajú preto, aby si si kupila aj iné výrobky ich značky.
Odporučam umyť vlasy aspoň dvakrát.

Mimi323

Binka, neskončíš ako mrkvička :) Tá kamoška musela mať červenú farbu. V DM majú odtieň zlatý blond a ten si dávam aj ja, tiež mám blond vlasy. Chytá to do zlata a na prvýkrát to aj tak nechytí silno.